Humanitarna akcija Županijske lige protiv raka

16 lipnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Humanitarna akcija organizirana od strane Županijske lige protiv raka Čakovec pod nazivom „Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom“ i ove godine bilježi velik broj ljudi, odnosno punu dvoranu Centra za kulturu Čakovec koji je primio i više od 600 ljudi. Prilikom ove humanitarne akcije  prikupljeno je 14.680,00 kuna koje će se darivati za rehabilitaciju oboljeljih od raka grkljana u Thalassoterapiu u Crikvenici i ženama oboljeljih od raka dojke koje su pozvane da se uključe u rehabilitaciju u Gradskim bazenima Čakovec plivanjem i vježbama pod stručnim vodstvom.

U ovoj humanitarnoj akciji sudjelovali smo tako što smo pripremili modnu reviju koju su nosile dame iz Županijske lige protiv raka Čakovec, Varaždin, Dubrava Vrbovačka i Zagreb te policajke Međimurja predvođene načelnikom PU Međimurske Krunoslavom Gosarićem te brojne uspješne žene Međimurja. Uz nas svoj doprinos revijom dala je i dizajnerica Zdravka Ganzer te kupaći kostimi Stoma medicala.

Fotografije s revije možete pogledati na Facebook stranici “Srnec Style” ili klikom na link koji Vas vodi do albuma u kojem ih možete pogledati.

Od glazbenog dijela, svoj je doprinos dao i Klub laringektomiranih predvođen Marijom Pokupec i tamburaški sastav KUD Belica pod vodstvom Josipa Kaučića.

Moramo spomenuti i pjevačku skupnu Turen iz Podturna, plesno-gimnastičku skupinu Flik iz Šenkovca, plesnu skupinu LIVI, Školu zdravog života Pribislavec, plesni studio Korak, žensku vokalnu skupinu Strudonne uz KUD Sv. Jeronima iz Štrigove, kao i Sinove Međimurja.

Oko frizura svih sudionika pobrinuli su se frizerski saloni Tea, Višnja, Una, Marija, Trend, Albina, Backstage, Studio kose Boris i Artico d.o.o., a za šminku kozmetički saloni Beauty line, Arte Vita, Ana Ude, Alla Novak, Biocentar, Oriflame, Elite make up. Za dekoraciju pozornice zaslužna je Lidija Deban, a za fotografije Miroslava Novak i Kruno Tuksar. Program su vodili Aleksandra Ličanin i Tomica Jakopec.

Ljepotu naših dama morali smo zabilježiti i prije samog početka ovog događaja, pa pogledajte i sljedeću galeriju fotografija: 

Za Vas smo pripremili i kratki video u kojem možete pogledati dio događaja koji je posvećen reviji koju smo održali a u izradi je i video cjelovitog događaja pa svakako svratite na naš YouTube kanal i pribilježite se na primanje obavijesti. 

 

 

Hvala svima koji ste se odazvali na ovaj događaj te Vas pozivamo i sljedeće godine. A Vi koji ste bili spriječeni, nikako ga nemojte propustiti!