Modni savjeti Srnec Style

Modni savjeti: Haljina SABINA

Ožujak 13, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Osim proizvoda nove kolekcije proljeće/ljeto 2017. želimo dodati vrijednost našim proizvodima, a to je putem savjeta kako ih nositi i prijedloga s čime ih kombinirati. Često puta kad se spremate na brzinu ili ne pratite redovito modne trendove ili časopise, nemate ideje kako neke haljine nositi, s kojim modnim dodacima, kojim bojama itd. Iz tog vam razloga želimo ponuditi modne savjete za koje smatramo da ćete ih moći iskoristiti u mnogim prilikama i obogatiti svoj modni stil.

Donosimo vam nekoliko savjeta kako nositi haljinu SABINA iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Haljina SABINA zauzima vrlo posebno mjesto u kategoriji haljina u novoj kolekciji zbog svojeg dizajna i kombinacija koje nam slijede.

Prva kombinacija: Jedna od varijanti haljine SABINA je kombinacije plavog uzorka i jednobojne tkanine. Crveni dodatak definitivno vas ističe u moru jednostavnih haljina u najboljem mogućem smislu riječi. Haljina svojim okomitim linijama znatno izdužuje vašu liniju, a krojem je idealna za dame širih bokova.

Umjesto crvene, iste modne detalje možete zamijeniti bijelim.

 

Haljina SABINA Srnec Modni savjeti

 

Druga kombinacija: Plava haljina s bijelim točkicama izaziva zanimanje za vaš modni stil. Unosi vedrinu u vaše okruženje pogotovo u kombinaciji s crvenim modnim detaljima. Mi smo uskladili ogrlicu, remen, torbicu i cipele. Dovoljno da se boja istakne i podigne vaš outfit.

 

Haljina SABINA Srnec Style Modni savjeti

 

Treća kombinacija: Kako bismo pojačali dominaciju crvene, u ovoj modnoj kombinaciji dodali smo sako DOMENIKA. Sako DOMENIKA osim u ovoj kombinaciji, može se nositi u zaista različitim prilikama. U kombinaciji s mnogim drugim haljinama za svečane, poslovne ili svakodnevne prilike. Možete ga kombinirati i uz suknju ili hlače. Zaista je višenamjenski.

 

Haljina SABINA Srnec Style Modni savjeti

Četvrta kombinacija: Dodavanjem bijelog sakoa ova odjevna kombinacija posebno dolazi do izražaja. Sako DOMENIKA u bijeloj varijanti vrlo je praktičan za odijevanje u proljetnim i ljetnim danima kako u poslovnim i svečanim prilikama, tako i u svakodnevnim. Lako ga je kombinirati i daje notu elegancije svakoj odjevnoj kombinaciji.

 

Haljina SABINA Srnec Style Modni savjeti

 

Haljina SABINA može biti vaš odabir za svečane prigode. Pratite naše modne kombinacije i savjete kako je kombinirati i zasigurno ćete zasjati u svim prilikama.

Isto tako, zašto je ne bi odjenuli za dnevnu šetnju gradom ili večernju šetnju uz rivu.

Ako nemate vremena pratiti modni svijet, prepustite se nama!

Želimo vam pružiti odjevne predmete koje ćete nositi godinama u raznim prigodama, kombinirati uz više vrsta odjevnih predmeta i modnih dodataka, a pritom svaki put izgledati odlično!

Za prikazane odjevne kombinacije upotrijebili smo haljinu SABINA i sako DOMENIKA u crvenoj i bijeloj varijanti.

Ovi su proizvodi dostupni u web trgovini i u našim prodajnim mjestima.

Kliknite na svako ime i saznajte više!

Vidite li koliko se odjevnih kombinacija može stvoriti iz samo tri odjevna predmeta dovoljna da izgledate odlično u svakoj prilici?

Pratite nas i dalje jer vam donosimo još modnih tema i savjeta!

Vaš Srnec Style