Srnec Style & Medikol

Srnec Style u suradnji s Poliklinikom Medikol

4 lipnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Potaknuti humanitarnom akcijom Županijska liga protiv raka dojke Čakovec koja će se održati u Čakovcu u Centru za kulturu 10. lipnja 2016. u 19h, modna kuća SRNEC TEKSTIL pridonijeti će ovoj akciji na način da se za barem nekoliko žena omogući besplatan ultrazvuk dojke.

Cilj svih preventivnih pregleda dojke je, otkriti patologiju u najranijoj fazi razvitka, a kada je izlječenje moguće gotovo 100%. Stoga je potrebno ozbiljno shvatiti preporuke Županijske lige za borbu protiv raka dojke Čakovec, jer

  • ultrazvuk dojki preporuča se nakon 25. odnosno 30. godine života jedanput godišnje
  • ultrazvučni pregled dojki od neprocjenjive je vrijednosti u utvrđivanju promjena, kao i za razjašnjenja opipljivih kvržica u dojci
  • s velikom vjerojatnošću pomoću ultrazvuka može se utvrditi o kakvoj se promjeni radi
  • kao dijagnostička metoda primjenjuje se načelno kod svih dobnih skupina, a dopunsku pretragu kada je nalaz mamografije dvojben ili nejasan

 

Modna kuća SRNEC TEKSTIL kao tvrtka koja se bavi proizvodnjom odjeće za žene u dobi od otprilike trideset godina, pa nadalje, svjesni smo i ostalih karakteristika te dobne skupine. Prilikom osmišljanja krojeva i biranja uzoraka, prva nit vodilja nam je da je taj odjevni predmet namijenjen za suvremenu ženu koja se želi odijevati u skladu s modnim trendovima i da u tome bude spremna za točno određenu prigodu. Bilo da je on namijenjen za svakodnevno odijevanje ili da je prikladan za svečane prilike. Iz tog razloga u svojem asortimanu nudimo jedino modele odjevnih predmeta koji su bliski suvremenoj ženi.

No, to nije sve. Ovaj mjesec željeli bismo učiniti i ponuditi Vam nešto više od same ponude naših kolekcija. Željeli bismo se osvrnuti na ono što je od životne važnosti u žena od tridesete godine, pa nadalje te na taj način omogućiti da prevencijom produžite dane svojeg života i na vrijeme reagirate u slučaju potrebe.

Ukoliko imate priliku, dođite u Centar za kulturu i podržite žene koje su pobijedile rak dojke jer će upravo one biti naši modeli i nositi naše poizvode na kraćoj reviji. Naravno, u ovom će događaju sudjelovati i druge modne kuće, plesne skupine, pjevačke zvijezde i ostali. Biti će ovo divna večer, ne samo da bismo podržali one koje su ovu bolest pobijedile, već i one koje se trenutno s njom i bore. U ovakvim trenucima želite imati pored sebe nekog tko Vas razumije i zna kroz što prolazite, a žene koje su pobijedile rak dojke to znaju.

Prema podacima iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo rak dojke je zloćudna bolest kod žena kojoj se prognozira daljnji trend porasta oboljelih, a sam broj oboljenih u Hrvatskoj veći je od europskog prosjeka. Ovom akcijom želimo Vas podsjetiti na važnost redovitih pregleda, a svoj doprinos iskazat ćemo tako da ćemo pokrenuti nagradnu igru i nasumičnim odabirom izvući deset žena koje će moći obaviti besplatan ultrazvuk dojke u Poliklinici Medikol.

Ovu nagradnu igru organizirali smo u suradnji s Poliklinikom Medikol koja ovaj pregled omogućava u Zagrebu, Čakovcu i Osijeku u vrijednosti od 250 kuna. Svjesni smo da je pokrivena samo sjeverna Hrvatska, no igrajte ovu nagradnu igru jer ukoliko ste jedna od dobitnica rok za obavljanje ovog pregleda je 60 dana i u to vrijeme ćete moći otići u jedan od ovih gradova. Još jedna pogodnost kojom Vas darujemo jest to da je ova nagrada prenosiva na osobu koju Vi odaberete ukoliko ste dobitnica, a niste u mogućnosti iskoristiti ovu priliku u navedenom roku. Stoga, pomozite svojoj mami, prijateljici, sestri, svekrvi ili bilo kojoj drugoj Vama bliskoj ženskoj osobi.

Ovom prilikom, želimo se zahvaliti i Poliklinici Medikol na zajedničkoj suradnji i njihovoj osvještenosti o problemu rasta trenda oboljelih te da zajedničkim snagama pomognemo onima kojima možemo.

 

Pravila sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri su sljedeća:

  1. Upišite svoju e-mail adresu u prikazani pravokutnik kako bismo Vas mogli kontaktirati ukoliko ste jedna od deset dobitnica
  2. U komentar na Facebooku ispod članka tagirajte/upišite ime Vama bliske osobe koja bi isto tako mogla sudjelovati u ovoj nagradnoj igri
  3. S naše Facebook stranice „Srnec Style“ podijelite ovaj članak s postavkom Javno/Public Share na svoj vlastiti profil

 

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj listi mailova kako biste bili informirani o svim najnovijim događanjima iz Srnec Style.

Uspješno ste se upisali na listu!

Samo osobe koje su učinile sva ova tri koraka ulaze u krug izvlačenja.

Nagradna igra traje od subote, 04. lipnja 2016. do 18. lipnja 2016. 00:00 sati, a pobjednice proglašavamo u nedjelju, 19. lipnja 2016.

Pobjednice ćemo izvući nasumičnim odabirom putem stranice www.random.org.

Sretno svim natjecateljicama!

Vaš Srnec Style