Srnec tekstil pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri » Velika proljetna nagradna igra «

1. Opće odredbe

Sljedeća pravila određuju provođenje i sudjelovanje u nagradnoj igri »Velika proljetna nagradna igra« (u daljnjem tekstu: Nagradna igra). Organizator nagradne igre: Srnec tekstil.
Svi učesnici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju ove opće uvjete, s njima su upoznati i s pristupom nagradnoj igri se u cijelosti slažu.

2.  Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre » Velika proljetna nagradna igra «. (u daljnjem tekstu Nagradna igra) je promocija Srnec tekstil usluga i njihovih proizvoda.

3. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traje od 26.03.2016. do uključujući 01.04.2016. do 24:00, a pobjednici će se objaviti dan kasnije na Facebook stranici SrnecStyle. Isti će, također, biti obaviješteni putem emaila.

4. Sudionici

Sudionici nagradne igre mogu biti svi! Bez obzira na boju kože, dob, vjeru, spol ili političko opredjeljenje.

5. Način sudjelovanja

Sudionici nagradne igre sudjeluju tako što na web stranici tvrtke Srnec tekstila na dnu članka unesu svoje ime, prezime i email adresu. Nakon unosa otvoriti će se opcija za dijeljenje po društvenim mrežama, a dobiti će se i jedinstveni link koji je moguće zatim podijeliti i kroz dodatne kanale. Također, potrebno je u komentar na Facebook stranici Srnec Style ispod objave ovog članka upisati ime proizvoda na koji se natjecatelj/ica odlučio/la. Za dijeljenje na svaku od pet društvenih mreža dobiva se po jedan bod, ali i za svakog novog učesnika kroz jedinstveni link. Osoba s najviše ulaza/bodova osvojiti će prvu nagradu. Osoba druga po redu s drugim najvišim zbrojem unosa/bodova dobiti će drugu nagradu, a treća osoba na listi prema broju skupljenih unosa/bodova osvojiti će treću nagradu.

6. Nagrade i tržišne vrijednosti nagrada

U ovoj nagradnoj igri podijeliti ćemo tri ženska odjevna predmeta prema želji u maksimalnoj vrijednosti do 2.500,00 kuna.

7. Izvlačenje nagrada i informiranje o dobitniku/ci

Nagradna igra završava 01.04.2016. točno u ponoć. Pobjednici, tri osobe s najvećim brojem skupljenih bodova/ulaza, ali i obaveznim komentarom o željenom odjevnom predmetu na Facebook stranici Srnec Style biti će obavješteni o dobitku putem e-maila, a sretni će se dobitnici, također, objaviti i na Facebook stranici tvrtke Srnec tekstil (https://www.facebook.com/SrnecStyle/?ref=hl).

8. Dodjela nagrade

Nagrade će pobjednicima biti uručene u tjednu nakon završetka nagradne igre u poštanskom obliku.
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Čakovec, 26.03.2016.
SrnecStyle

 

Ograničenje odgovornosti

SrnecStyle ne preuzima nikakvu odgovornost za:
– (ne)funkcioniranje društvenih mreža ili elektronske pošte,
– sve ostale aktivnosti na internetskim mrežama,
– bilo koje posljedice koje bi sudionik mogao pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnoj igri ili nagradnom izvlačenju,
– nedostavljene pošiljke sa nagradama radi krivog maila, punog inboxa ili sličnih problema s emailom,
– bilo koje posljedice prilikom korištenja nagrada.

Zaštita osobnih podataka

Sudionici nagradne igre izričito su suglasni da organizator nagradne igre ( SrnecStyle ) može koristiti njihove osobne podatke, koje sudionici daju u okviru sudjelovanja u nagradnoj igri, za potrebe ove nagradne igre. Sa sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik se ujedno slaže da će SrnecStyle tvrtci dozvoliti korištenje svojih osobnih podataka ( ime, prezime i email ), u svrhu obavještavanja o akcijama, novim proizvodima, nagradnim igrama i drugim promotivnim aktivnostima s mogućnošću odjave. U vrijeme upravljanja osobnih podataka, pojedinac ima mogućnost uvida i ažuriranja podataka u bazi podataka. SrnecStyle se obavezuje da podatke neće posredovati ili prodati trećim osobama.

Ostale odredbe

Organizator ne odgovara za nepotpune te nepravilne unose u formu. Odluke nagradne igre i sve u vezi s nagradnom igrom i pravilima povezanih s njom su konačna i vrijede za sve sudionike. U primjeru bilo kakvog spora ili nejasnoća vrijede ova pravila za primarna u odnosu na sve druge potencijalne objave, bilo u printanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo SrnecStyle.
Također, SrnecStyle zadržava pravo izmjene ovih pravila, prekida nagradne igre ili potpuno zaustavljanje nagradne igre, ako bi to zahtijevali pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O svim potencijalnim izmjenama sudionici će biti obavješteni s objavom na Facebook stranici https://www.facebook.com/SrnecStyle/.

Nagradna igra nije organizirana od strane društva Facebook, isti ne odgovara za nijedne zahtjeve iz nagradne igre. Facebook ne sponzorira i ne upravlja nagradne igre, te je nije posebno odobrio i nije s njom povezan.