Srnec Style

Crno-crvene jesenske modne kombinacije by Srnec Style

30 listopada, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara

U svojoj novoj kolekciji za jesen/zimu 2017./18. nudimo Vam odjevne predmete u crno-crvenim kombinacijama u kojima ćete zablistati u svim jesenskim prilikama.

Jesen je godišnje doba koje karakteriziraju zagasite boje, a mi Vam u svojoj novoj jesenskoj kolekciji nudimo upravo skladno kombinirane boje te detalje koji svaki odjevni predmet čini posebnim.

Pogledajte haljine u različitim crno-crvenim kombinacijama za ležernije i svečane prilike. Svojim krojem, haljine će odlično stajati našim damama nešto širih bokova. Dizajnirane su na način da svojim detaljima i posebnostima izdužuju liniju tijela.

Haljina MERI Haljina MONTANA

Haljina MERI izuzetno je svečanog karaktera. Uz nju dobivate i remen kao modni dodatak, a kliknete li na fotografiju, vidjet ćete ju i u kombinaciji bež i crne.

Haljina MONTANA Haljina SANTINA

Haljine MONTANA i SANTINA također su namijenjene za svečane prilike, ali i nešto ležernije. U svojem sastavu sadržavaju elastan, pa su stoga prilagodljive liniji tijela.

Haljina KLARISA

Haljina KLARISA odličan je izbor za naše klijentice i dame širih bokova. Svojim krojem, dizajnom i detaljima izdužuje Vašu liniju, a može biti Vaš odabir za poslovne, svakodnevne prilike te sve one u kojima se želite ugodno osjećati. Višenamjenska haljina za razne prilike sigurno će Vam lijepo stajati.

 

Ukoliko Vam više odgovaraju kombinacije hlača i bluza, majica ili tunika, pogledajte sljedeće fotografije.

Bluza VERONA Bluza EMILIJA

Tunika JUDITA Bluza VITA

Majica VITA II Majica DINA

Majica INES Bluza LENA

Neke od prikazanih bluza, tunika i majica savršen su izbor za svečane prilike, neke su za svakodnevne, a neke i za poslovne što, naravno, ovisi o poslu koji obavljate. Bilo koji od prikazanih artikala kombiniran s crnim svečanim hlačama, cipelama s potpeticom i odgovarajućim nakitom tvori zaista divnu odjevnu kombinaciju.

Za naše dame biramo kvalitetan materijal i zanimljiv dizajn, a kada se to spoji dobivate odjevni predmet koji ćete nositi godinama.

Nova kolekcija za jesen 2017. obiluje odjevnim predmetima koje ćete odabrati u raznim jesenskim prilikama te pritom u svakoj izgledati odlično!

Sve ove artikle možete potražiti u našim PRODAJNIM MJESTIMA, a možete ih naručiti i putem WEB SHOPA!

Vaš Srnec Style