Tipovi tijela Srnec Style

Četiri tipa ženskih tijela

8 travnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Svaka žena pripada jednom od četiri općeprihvaćena oblika tijela. U svakom od njih naglašeni su neki od ženskih atributa. U ovom Vam tekstu donosimo nekoliko savjeta za svaki oblik tijela vezano uz odjevne predmete koji bi Vam najbolje stajali te kojima biste naglasili svoje prednosti, a prekrili nedostatke.

Četiri oblika tijela o kojima će biti riječi su jabuka, kruška, pješćani sat i novine.

Jabuka

Jabuka predstavlja oblik tijela pri kojem je naglašen njegov gornji dio. Oblik jabuke karakteriziraju šira ramena, jače poprsje i tanje noge. Osobe s oblikom tijela jabuke trebale bi naglasiti gornji dio sakoom, majicom, košuljom i haljinom s pristojnim V-izrezom. Ovo je idealan oblik tijela u kojem možete istaknuti svoje noge haljinama ili suknjama do koljena.

Za žene s oblikom tijela jabuke želimo predstaviti majicu RAVELA te haljine VIOLETA i KELI.

Jabuka Srnec Style

Kruška

Žene s kruškastim oblikom tijela imaju manja prsa i tanji struk te jače bokove. Ako ste jedna od žena s kruškastim oblikom tijela, vjerojatno se borite s veličinom stražnjice. Veličina stražnjice i sklonost omiljenosti većih ili manjih je individualna. Ukoliko imate ovakav oblik tijela trebali biste nositi odjeću koja će Vam ujednačiti gornji i donji dio. U gornjem dijelu predlažemo Vam da nosite upadljivije odjevne predmete poput šarenih šalova, većih ogrlica te majica ili tunika s volanima. U donjem dijelu nosite hlače tamnijih boja kako bi Vam se minimizirao taj dio tijela.

Za žene s kruškastim tipom tijela, užim strukom i širim bokovima, dizajnirali smo hlače koje savršeno odgovaraju ovom obliku tijela. To su hlače BRENDA, KOSJENKA i REGINA. Sve ih možete pronaći u više boja. Srnec Style hlače

 

Pješćani sat

Tijelo u obliku pješćanog sata smatra se najpoželjnijim zbog jednako izraženog gornjeg i donjeg dijela tijela. To su žene s jednakim omjerom prsiju i bokova. Za ovakav oblik tijela nikako se ne preporuča široka odjeća jer se tada gubi na sveukupnom izgledu ovog oblika tijela.

Za oblik pješćanog sata preporučamo majicu NATALI te haljine MONA i VIOLETA.Pješćani sat Srnec Style

Novine

Oblik tijela novina karakterizira malo ili nimalo oblina. Ukoliko ste ovakvog oblika tijela, izbjegavajte široku odjeću. Gornji dio vizualno možete povećati odjevnim predmetima koji na sebi imaju volane. Također, u gornjem dijelu poželjni su sakoi, marame, šalovi te nakit kojima ćete razigrati svoj outfit.

Iz naše nove kolekcije preporučamo Vam bluzu ZLATICA, haljinu VIOLETA II i sako MODENA II.

Novine Srnec Style

Uz ovaj članak pripremili smo Vam i infografiku koju možete spremiti na svoje računalo kako biste imali jednostavniji pregled ove teme i savjeta koje smo Vam udijelili! Voljeli bismo također čuti i Vaše komentare na ovu temu pa stoga upotrijebite mogućnost komentiranja i podijelite s nama Vaša razmišljanja na temu četiri tipa ženskih tijela.

 

[et_bloom_locked optin_id=”optin_5″] Četiri tipa ženskih tijela [/et_bloom_locked]