Hlače kao naša najprodavanija kategorija proizvoda

24 siječnja, 2024 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Naša najprodavanija kategorija proizvoda su hlače. Svoju ponudu često obogaćujemo novim modelima, no one modele koji su se pokazali savršenima za određeni tip tijela uvijek držimo istima uz nešto manje preinake što se tiče detalja.

Uz hlače u našoj ponudi možete pronaći i odgovarajući model sakoa koji će Vam savršeno pristajati te ćete u našim kombinacijama biti spremni za poslovne i svečane prilike. Velik broj naših klijentica bira elegantne hlače za posao i posebno nam je drago što se u našim modelima osjećate ugodno tijekom više sati. 

Osim u kombinaciji sa sakoom, elegantne hlače su savršen bazni model uz koji možete kombinirati tunike i bluze raznih boja i uzoraka. Stoga su kvalitetne elegantne hlače odličan oblik ulaganja u svoj modni stil s kojim možete stvoriti bezbroj predivnih kombinacija, od poslovnih, pa do svečanih i svakodnevnih. Nudimo Vam hlače prilagođene svim navedenim prilikama.

Naglašavamo da u našoj ponudi možete pronaći duge elegantne hlače u crnoj, sivoj i tamnoplavoj boji te u veličinama od 40 do 56. Mislili smo na svaki oblik tijela, pa Vam tako nudimo hlače s visokim ili niskim strukom, sa širim ili užim nogavicama, s gumom u struku i bez nje.

Donosimo Vam prikaz naših najtraženijih i najprodavanijih modela iz kojih nećete izlaziti:

Hlače Nela – uže hlače s užom nogavicom i dostupne u crnoj, tamnoplavoj, sivoj i smeđoj boji u veličinama od 38 do 50. Hlače koje proizvodimo godinama i mnoge ih žene svakodnevno biraju za poslovne prilike.

Hlače Ivana – imaju šire nogavice, guma u struku i jedine dostupne do veličine 56. Savršene za dame koje ne vole preuske hlače uz nogu. Dostupne su samo u crnoj boji.

Hlače Zorka – uži model hlača s nešto širom nogavicom, ali ne preširokom. Vrlo udobne i dostupne u crnoj i sivoj boji te u veličinama od 40 do 50.

Hlače Zola – pamučne keper hlače s elastinom naš su dugogodišnji model čija površina je fino obrađena te su ujedno i vrlo elegantne. Dostupne su u crnoj, tamnoplavoj i bež boji u veličinama od 38 do 50.

Hlače Luna – tople hlače s elastinom i vrlo ugodne za nošenje tijekom višesatnog radnog vremena. Naš najprodavaniji model zimskih hlača.

Uski modeli elegantnih hlača:

Hlače Branka II – uži model hlača uz nogu dostupan u veličinama od 40 do 50. U svom sastavu sadrže i elastin te su vrlo ugodne za nošenje. Osim za poslovne prilike, odjenite ih u svim onima u kojima se želite osjećati ugodno u elegantnim, a opet užim hlačama. Dostupne u crnoj i tamnoplavoj boji.

Hlače Melita – Uži model pamučnih keper hlača s elastinom vrlo ugodnih za nošenje. Dostupne samo u tamnoplavoj boji.

Naši najnoviji modeli su sljedeći:

Hlače Megi vrlo su elegantne i profinjene te savršene za svečane i poslovne prilike. Vrlo ugodne za i definitivno odličan odabir za višesatno nošenje. Dostupne su u veličinama od 40 do 50.

Sanela III su klasične elegantne hlače s elastinom te su vrlo ugodne za nošenje. Uskog su kroja i idu uz nogu. Dostupne u veličinama od 38 do 50.

Hlače Tara su model hlača za toplije dane zbog svoje duljine 7/8. Savršene za sve proljetne i ljetne kombinacije, vrlo ugodne za nošenje što nam definitivno mogu potvrditi žene koje su ih već isprobale.

Posjetite nas u našim prodajnim mjestima diljem Hrvatske ili proizvode naručite putem web shopa.

Ovdje Vam ostavljamo našu tabelu veličina i mjera prema kojoj lako možete vidjeti koja bi Vam naša veličina odgovarala.