Moda za punije Srnec Style

Moda za punije by Srnec Style

18 svibnja, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara

U posljednje vrijeme sve se više piše i govori o plus size modelima, a manje o mršavicama. No, ako bi tu činjenicu ostavili po strani i zapitali se je li uistinu normalno i u redu za očekivati da žene u svojim dvadesetima, tridesetima, četrdesetima i pedesetima izgledaju isto i nose istu veličinu odjeće, odgovor bi bio da je to vrlo teško i da može biti opasno i po zdravlje žene jer se tijelo biološki s godinama mijenja. 

Osim genetskih karakteristika, na izgled žene utječu brojni faktori.  Od prehrane do vježbanja, pa i do samog vremena koje su žene u mogućnosti na to utrošiti. Žena u današnje vrijeme ima puno uloga od majke do supruge, pa do domaćice, karijeristice i drugih.

Žene su žene s oblinama i bez njih te s različitim naglascima na različitim dijelovima tijela. Isto tako, nije realno za očekivati da su baš sve i svugdje po tijelu proporcionalne. Sve smo jedinstvene i posebne. Iz tog razloga nije u redu biti isključiv i zapostavljati one koje se ne uklapaju u određeni kalup. U ovom slučaju to su mršavice koje su duže vrijeme punile naslovnice časopisa i čije su se veličine u trgovinama lako pronalazile.

Srnec Style ne isključuje nikog jer sve žene svih oblina i proporcija zaslužuju svoj kutak u svim  područjima, pa tako i u modi. Zbog toga kreiramo odjeću koja pristaje svima, pa  i onima većih proporcija. Sve se žene zaslužuju odijevati moderno i trendovski, kao i slijediti svoj osobni modni stil.

Srnec Style za Vas kreira gotovo sve vrste odjevnih predmeta, a najviše se orijentira na elegantne, svečane i svakodnevne kombinacije. Za Vas stvaramo svečane haljine, bluze, hlače i tunike za mršavije i punije. 

Ako ste se pronašli u dosadašnjem tekstu, donosimo Vam nekoliko savjeta i primjera odjeće koju kod nas možete pronaći.

Sve naše haljine dizajnirane su tako da svojom bojom i dizajnom izdužuju vašu liniju!

SVE prikazane haljine (veličine te cijene) možete pogledati u našoj web trgovini pod kategorijom HALJINE !

Bluze koje su idealne za naše plus size dame su sljedeće: GITA, JOHANA, KSENA, SAMIRA i LAURA

SVE prikazane bluze, ali i ostale možete pogledati pod rubrikom BLUZE !

Bitno za svaku liniju (nije bitno jeste li plus size ili mršaviji) je pronalazak idealnog modela hlača. Kao što smo već spomenuli u prijašnjim člancima, hlače koje nosite moraju isticati Vaše prednosti. Mi Vam nudimo hlače u kojima ćete se, prije svega, osjećati ugodno. Također, hlače će Vam zbog svojeg kroja izgledati kao salivene. Zašto? Zato što su one napravljene i dizajnirane po uzoru na žene s oblinama i prilagođene obliku tijela i veličini koju nosite. Zavirite u web trgovinu u rubriku hlače i odaberite željeni model.

Srnec Style hlače

Šire TUNIKE dolaze na Vaš struk, bokove i stražnjicu. Kada ih nosite, odvažite se na uže hlače kako biste naglasili dio svojeg tijela.

Na kraju krajeva, ljepota ne dolazi izvana, već iznutra. Imajte samopouzdanja i nemojte dopustiti da se osjećate loše zbog toga što ne zadovoljavate veličine koje se nameću, a nisu realne. Nosite ono u čemu se najbolje osjećate, a Srnec Style Vam nudi odjeću koja je moderna i ugodna. Stoga, za sebe birajte kvalitetno!

P.S. Sve prikazane i navedene modele možete pronaći u našoj WEB TRGOVINI nakon što odaberete kategoriju koja vas zanima. Također, sve ove artikle možete pronaći i u našim PRODAJNIM MJESTIMA. No, ne brinite, naručeno putem web trgovine stiže vam na željenu adresu u samo nekoliko dana!

Vaš Srnec Style