Nova kolekcija jesen/zima 2016./17.

Nova kolekcija jesen/zima 2016./17.

6 rujna, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Jesen nam je skoro pred vratima te kako bismo je dočekali spremni s prikladnom odjećom i ove smo godine za vas kreirali posebne modele i osmislili moderan dizajn svakog artikla. Želimo vam pružiti najbolje kako biste se u našim odjevnim predmetima osjećali što ugodnije te ih rado nosili. Također, cilj nam je da oni budu nosivi u više prilika, ne sam u jednoj i ne da vam stoje u ormaru. Prateći svjetske modne trendove za zrele i suvremene žene te vlastitim angažmanom oko svakog modela i dizajna kreirali smo odjevne predmete kojima ćete i sami pokazati da pratite modu i znate što je in. Osim toga, oni su i bezvremenski s dizajnom koji će u modi biti prisutni godinama.

Iako se još uvijek nalazimo u prvoj polovici rujna koja je pretežito ljetna, no nikako nije prerano za predstavljanje nove kolekcije za jesen/zimu 2016./17. koja će vam itekako uskoro zatrebati. Ove sezone za vas smo pripremili sve što vam je potrebno kako biste savršeno izgledali u svakoj prilici bilo u svečanoj ili svakodnevnoj.

Haljine koje smo kreirali ove sezone stvorene su za ženu koja je predivna, ne jer je savršenog izgleda i oblika tijela koji su propisani svjetskim standardima, već upravo zbog onog što ona jest te stava i držanja koje ima. To su standardi prema kojima krojimo naše odjevne predmete i kojima želimo da svaka žena u njima izgleda savršeno. Primjer haljina koje će vam zasigurno odlično stajati su sve one koje svojim krojem i dizajnom izdužuju liniju tijela. Haljine poput PARIS, GERTRUDE, SAMIE, KJARE, KJARE II i ostale namijenjene ženi koja želi izgledati moderno, suvremeno, primjereno i zanimljivo u onome što nosi.

Nova kolekcija jesen/zima 2016./17.

Također, svaki odjevni predmet koji smo kreirali poseban je sam po sebi i vrlo se lako može kombinirati s ostatkom odjeće koju, pretpostavljamo, već i posjedujete (ovo se odnosi na klasične crne ili sive hlače i suknje). Stoga vam donosimo elegantne sakoe i jakne koje ćete vrlo lako kombinirati, kao što su DINKA, VANESA, ELINOR i TINA.

Nova kolekcija jesen/zima 2016./17. Ove jeseni želimo vam ponuditi i tunike s uzorkom koji razbija monotoniju i koje ćete vrlo lako moći kombnirati uz crne ili sive hlače te biti spremni za svakodnevne, ali i elegantne prilike. Ispod su prikazane tunike IRA, ALISON, VLATKA i KOVILJKA.

Nova kolekcija jesen/zima 2016./17.

Ovo su samo neki od modela koje smo pripremili za vas sezone jeseni i zime 2016./17., a ostale možete pogledati u našoj web trgovini.

Prodajna mjesta na kojima možete nabaviti naše proizvode pogledajte na klikom na Prodajna mjesta. No, vrlo ih jednostavno možete naručiti i putem internet trgovine gdje ostvarujete i dodatne popuste.

 

Vaš Srnec Style