Srnec Style ljetno sniženje

Sniženje ljetne kolekcije

29 kolovoza, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Ljetnom nam se vremenu polako bliži kraj i hvatamo posljednje zrake sunca tog najtoplijeg doba godine. Godišnji odmor proveli smo na različite načine kako bismo odmorili i duh i tijelo. Neki ga vole provoditi uz more i sunčanje, drugi uz boravak u šumskim predjelima i uživanju u zelenoj prirodi, a neki kod kuće uz obitelj i prijatelje u raznim aktivnostima. Kako god ste ga proveli, nije bitno gdje, nego s kim i jeste li uživali i odmarali.

No, nakon ta dva tjedna godišnjeg odmora ili ako ste bili u prilici da odmarate više dana, vraćamo se svojem svakodnevnom poslu i obavezama. Osim toga, uskoro počinje školska nastava, pa mame i tate očekuju dodatne slatke obaveze oko pripreme mališana za nove avanture. Povratak u stvarnost nije uvijek lagan zadatak.

Uslijed obavljanja aktivnosti koje očekuju svaku ženu, želimo vam olakšati barem jednu, a to je shoppingiranje. To je nešto što nekima predstavlja užitak i terapiju, nekima je obilazak trgovina način na koji ne vole provoditi slobodno vrijeme. Stoga vam mi omogućujemo kupnju putem interneta, vrlo lako i jednostavno, iz udobnosti vlastitog doma bez da morate negdje odlaziti.

No, osim toga, kupnjom putem interneta ostvarujete dodatan popust. Ovo se ne odnosi samo na novu kolekciju, već i na snižene artikle. Možda su vam neki naši proizvodi zapeli za oko, ali ste se dvoumili, no sada imate dodatan poticaj, a to je da ih nabavite uz dodatan popust putem internet trgovine.

Ukoliko putem interneta ostvarite kupnju do 300,00 kuna, sljedeći mjesec šaljemo vam kupon od 5% koji možete iskoristiti prilikom sljedeće kupnje. Isto tako, za kupnju od 301,00 do 700,00 kuna ostvarujete popust od 10% na sljedeću kupovinu. Dok vas pri kupnji većoj od 701,00 kune darujemo s popustom od 15% na sljedeću kupnju. Više i detaljnije o tome možete pročitati u članku „Srnec Style nagrađuje svoje vjerne kupce“.

Kod nas dobivate kvalitetan materijal, moderne kreacije te nošenjem Srnec Style proizvoda pokazujete da zaista pratite modu.

Za sve vas koji niste stigli pogledati našu kolekciju u trgovinama ili putem interneta, obavještavamo vas da smo neke artikle snizili 30%, a neke 50%. Ono što vam želimo poručiti jest to da uz taj popust, kupnjom putem interneta ostvarujete i dodatan. Klikom na WEB TRGOVINA vodimo vas u shopping! Pa krenimo…

 

Vaš Srnec Style