Top kompleti jesen zima

Kompleti iz nove kolekcije jesen/zima 2016./17.

20 rujna, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Od ljetnih i sunčanih dana vrlo nam je malo još ostalo, pa je vrijeme da nabavimo potrebnu odjeću, odnosno da obnovimo svoj jesenski ormar te da se u njemu nađu svi odjevni predmeti koji su potrebni zreloj, suvremenoj te poslovnoj i modernoj ženi. Ovog puta želimo vam predstaviti komplete koji su idealni u svečanim i poslovnim prilikama, no u jesenskim bojama te koji će vam zasigurno zatrebati u narednom razdoblju koje nas očekuje. Najčešće boje koje ćemo viđati na ulicama sljedećih mjeseci su crna, siva, smeđa, no i one koje će razbiti monotoniju poput zagasite crvene, plave, zelene i ostalih. Komplet je nešto što je potrebno svakoj ženi i koji može odijenuti u svakoj prilici. 

Najprije ćemo započeti sa sivim kompletom sakoa VANESA i suknje ZOJA. Ovaj komplet poseban je po svojoj svjetloj nijansi sive boje koja vas podiže i u kojoj ne djelujete monotono bez obzira što se radi o sivoj boji. Ukrašena zatvaračima i umetcima u raznim nijansama sive čini ovaj komplet posebnim i zanimljivim.

Srnec Style

Naravno, možete ih nabaviti i odvojeno. No, ono što je također važno spomenuti jest da ukoliko imate Srnec Style sive hlače, vrlo ćete lako uz njih kombinirati sako VANESA

Sako RADMILA i suknja DEJA čine smeđi komplet od brušene kože koji je isto tako idealan u svečanim i poslovnim prilikama.

Srnec Style

 

Također se mogu nabaviti i odvojeno, no preporučamo komplet kako biste imali oba dva odjevna predmeta u istoj nijansi smeđe boje.

Sako RADMILA II i suknja DEJA II slične u prethodnom kompletu, no u drukčijem su rasporedu nijansi smeđe boje.

Srnec Style

Treći komplet koji vam želimo prestaviti jest kombinacija sakoa DINKA i suknje BADEMA. Vrlo je elegantan i svečan, no pogodan i za poslovne prilike u kojima ostavljate dojam odlučnosti i profesionalnosti, no najviše modne osvještenosti. Kombinacija je crne jednobojne tkanine sa srebrnim detaljima.

Srnec Style

Posljednji komplet je nešto klasičnijeg kroja i izgleda koji ćemo vam predstaviti u dvije varijante. Nudimo vam sako VLADIMIRA i sako TINA  koje možete kombinirati uz suknju AMARIS ili suknju PALMINA

Srnec Style kompleti jesen zima