Haljine jesen zima Srnec Style

Srnec Style haljine iz nove kolekcije za jesen/zimu 2016./17.

7 listopada, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Nisu samo proljeće i ljeto godišnja doma u kojima želimo nositi haljine i suknje. Iako one u jesen mijenjaju boje iz vedrih u zagasite, nema razloga da s vremena na vrijeme ne obučete haljinu i u svakodnevnim prilikama. No, možda vam posao i svakodnevnica to ne dopuštaju ili smatrate da nisu prikladne, pa se za njih najčešće odlučujete u svečanim prilikama.

Haljina pridaje na ženstvenosti i vrlo lako naglašava obline žene, no potrebno je pronaći odgovarajući model haljine koja otkriva sasvim dovoljno i ne previše kako ne biste prešli granicu ukusa. Prekratke haljine i one s dubljim dekolteima ne izazivaju pozornost zbog toga što je to nešto lijepo, nego upravo zbog toga što otkrivaju previše i što to dugoročno nije zanimljivo. Nema ljepšeg od žene koja pozornost privlači zbog svoje profinjenosti i elegancije, a ponajviše zbog stava i držanja koje zauzima.

Nije bitno nosite li veću ili manju veličinu, jeste li mršaviji ili popunjeniji, bitno je kako nosite to što nosite. Nemojte se cijeli život boriti protiv ta dva kilograma koje morate izgubiti kako biste se osjećali ugodno u svojoj koži i tek tada kupili sebi nešto lijepo. Naučite zavoljeti svoje tijelo sa svim što ono jest. Nešto što je za vas nedostatak, za druge je prednost i tako sve u krug.

Iz želje da se svaka žena bez obzira na vlastite proporcije osjeća ugodno u onome što nosi, iz nove kolekcije želimo izdvojiti modele haljina koje vizualno izdužuju vašu liniju i orijentiranju se na to da naglase prednosti, a ne nedostatke.

Ovog puta predstavit ćemo vam svečane haljine od kojih neke mogu biti i svakodnevne. S takvim haljinama želimo i započeti.

Svečane haljine

Na slici su prikazane haljine KJARA, SAMIA i RIMA. Za usporedbu s haljinom KJARA, možete pogledati haljinu KJARA II s nešto drugačijim nijansama sive. Haljinu SAMIA nudimo vam u i drugačijim bojama i njihovom rasporedu te haljinu RIMA u kombinaciji crne sa sivom i crne s petrolej plavom bojom.

Svečane haljine

Svečanije haljine od navedenih su GERTRUDA ADRIJANA. GERTRUDA, kao što možete vidjeti na slici, ponuđena je u dvije varijante, crnoj sa crvenom i crnoj sa sivom. U sredini je haljina ADRIJANA koja je izrazito svečanog karaktera te je ponuđena samo u prikazanoj varijanti.

Ovo su samo neke od haljina koje smo ove sezone za vas dizajnirali, no zavirite li u našu web trgovinu pronaći ćete ih mnogo više.

Odaberite sebi najdražu i osjećajte se ugodno noseći je.

Vaš Srnec Style