Srnec Style

Srnec Style nagrađuje svoje vjerne kupce

27 veljače, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

U 2015. godini tvrtka Srnec Style izradila je internetsku stranicu kako bi svojim vjernim i odanim kupcima, prije svega, ponudila mogućnost online kupovine, ali i pravovremenu informaciju vezanu uz sva događanja koje tvrtka Srnec Style organizira.

Jedna od primarnih funkcija internetskih stranica, a zbog čega je Srnec Style i odlučio redizajnirati i modernizirati internetske stranice tvrtke, je ta da krajnji korisnik pravovremeno dobije informaciju o svim pogodnostima tvrtke te tako istog trena bude informiran o sniženjima  i popustima na proizvode iz modne linije Srnec Style.

Osim kvalitetnih sadržaja koji će na stranicama biti objavljivani periodički i kontinuiranao na internetskim stranicama tvrtke Srnec Style, također, se može pronaći i pregled svih prodajnih mjesta na kojima je moguće kupiti Srnec Style proizvode, što u vlastitim trgovinama, što u partnerskim.

Posebnost internetske stranice je u web trgovini u kojoj osim pregleda svih artikala (fotografija, naziv artikla, sastav materijala, dostupne veličine, cijena, opis artikla), nudimo i mogućnost kupnje preko interneta gdje Vi kupujete iz udobnosti svojeg doma.

 

Srnec Style nagrađuje svoje vjerne i odane kupce

 

Kako bismo nagradili Vašu odanost online shoppingiranja i vjernost našem stilu odlučili smo Vas, naše vjerne online kupce, nagrađivati kuponima.

Danas u ovom članku predstavit ćemo Vam jednu vrstu kupona s kojim smo naumili nagraditi one koji vole kupovati iz udobnosti svojeg doma, klikom u našoj web trgovini. Ali, svakako nas redovito pratite kroz društvene medije, kao i na web stranici, gdje ćemo Vas redovito informirati o novim kuponima koji će Vam se svakako svidjeti jer će nudit pregršt akcija, popusta i nagrada.

 

Postupak nagrađivanja vjernih kupaca

 

Ukoliko u svakom tekućem mjesecu ostvarite sljedeće iznose nagradit ćemo Vas pripadajućim popustom koji će Vam biti dostupan pri kupnji od sljedećeg mjeseca nadalje:

  • Ukoliko ostvarite kupnju do 300kn, dobit ćete popust od 5% koji će Vam biti dostupan pri kupnji od sljedećeg mjeseca, pa nadalje
  • Ukoliko ostvarite kupnju između 301kn i 700kn, dobit ćete popust od 10% koji će Vam biti dostupan pri kupnji od sljedećeg mjeseca, pa nadalje
  • Ukoliko ostvarite kupnju od 701kn, pa nadalje, dobit ćete popust od 15% koji će Vam biti dostupan pri kupnji od sljedećeg mjeseca, pa nadalje

Tijekom cijelog tekućeg mjeseca moći ćete kupovati putem internet trgovine, što znači da navedene iznose ne trebate ostvariti u jednoj kupnji, već će se vaši iznosi (ukoliko ste kupovali u više navrata) na kraju mjeseca zbrojiti te će Vam se nakon toga odrediti odgovarajući popust i dodijeliti odgovarajući kupon putem e-maila. Priprazite pritom da koristite svoj najbolji e-mail kako bismo Vas mi bili u stanju nagraditi. 

Ovu mogućnost moći ćete koristiti iz mjeseca u mjesec što znači da ćete putem online kupovine svaki mjesec biti u mogućnosti ostvariti pripadajući kupon u određenoj vrijednosti s obzirom na Vaš utrošak za tekući mjesec.

Kupon ćete moći iskoristiti nakon što Vam ga pošaljemo putem Vašeg pravog i ispravnog e-maila, a kojeg ćete nam dati prilikom internetske kupnje.

Kupon koji ćete moći iskoristiti putem online kupovine bit će sličnan ovom obliku xy12345.

Prilikom sljedeće kupnje, nakon što vas putem e-maila obavijestimo da možete iskoristiti svoj kupon u web trgovini, pojaviti će Vam se polje u koje ćete upisati kod Vašeg kupona te će Vam biti obračunata nova cijena. 

Kako biste bolje razumijeli ovaj postupak, pogledajte video!

 

 

Vrlo važno je da znate da prilikom kupovine putem naše internetske trgovine možete izraditi osobni račun, kao što ste mogli vidjeti u gornjem videu, ali da biste ostvarili pravo na kupon ne morate nužno izraditi račun, dovoljno je da samo koristite svoju najbolju e-mail adresu.

Ipak, mi Vam toplo preporučamo izradu svojeg računa kako biste bili u mogućnosti pratiti status Vaše narudžbe, ali i svih prijašnjih online kupovina kroz našu web trgovina. Na taj način imati ćete uvid u svoju potrošnju, ali i pravovremene informacije što se događa s Vašom aktualnom narudžbom.

Nadamo se da će Vam naš sustav kupona biti od velike pomoći i smanjiti teret s već ionako prenatrpanog kućnog budžeta.

Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi kupona ili pak samo želite s nama podijeliti svoje zamisli, komentar ili prijedlog, pohvalu ili kritiku, svakako upotrijebite mogućnost komentiranja ispod ovog članka.

Srnec Style zadržava mogućnost promjene uvjeta i funkcionalnosti kupona ili grupe kupona, ako bi to zahtijevali pravni, tehnički i komercijalni razlozi. O potencijalnim izmjenama svi korisnici kupona kojih će se date promjene ticati, biti će obaviješteni putem naših profila na društvenim mrežama, e-mailom i internetskoj stranici.