Srnec Style Uzorci koji nikad ne izlaze iz mode

Uzorci koji nikad ne izlaze iz mode

4 ožujka, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Svaka žena koja želi izgledati moderno i suvremeno, mora pratiti modne trendove putem časopisa, interneta ili čak odlazaka na modne revije svojih omiljenih dizajnera. Iako u ovom užurbanom vremenu, ne može svatko za to pronaći dovoljno vremena u svojem rasporedu, želimo Vam pokazati koji su to uzorci koji nikada ne izlaze iz mode i koje ćete uvijek moći nositi bez obzira na godinu, vrijeme, a ponekad i prigode koje ne iziskuju veliku svečanost ili eleganciju, a možete ih pronaći u našoj novoj kolekciji proljeće/ljeto 2016., ali i kolekciji jesen/zima 2015./2016.

Neki uzorci bili su, primjerice, moderni u osamdesetima i devedesetima, ali danas ih se više ne nosi. Što zbog promjene modnih trendova, što zbog promjene osobnog modnog stila i ukusa. Međutim, postoje uzorci koji nikada neće izaći iz mode i uvijek će biti nosivi. Donosimo Vam nekoliko primjera.

ŠARENO

Šareni odjevni predmeti uvijek podižu ženu i mogu se vrlo lako kombinirati s jednobojnim komadom odjeće. Kao primjer šarenih, ali uvijek modernih odjevnih predmeta iz Srnec Style želimo Vam ponuditi bluzu IVNA i tuniku IVANKA kao i mnoge druge koje možete pogledati klikom na link. Šareni modeli Srnec Style

TOČKASTO

Kad govorimo o točkastom dizajnu, zapravo govorimo o svim veličinama točaka, od onih većih, pa do najsitnijih. Točke daju neku vrstu dinamičnosti i takvi odjevni predmeti uvijek se kombiniraju s jednobojnim odjevnim predmetom. Iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2016. kao primjer na slici se nalaze bluza IVNA, majica RAVELA i bluza SLAVKATočkasti modeli Srnec Style

CVJETNO

Cvjetni uzorak simbol je proljeća i vedrine. Najčešće ga nosimo u sunčanim, a manje u kišnim danima. Podiže jednobojnu kombinaciju, pa tako i time postajemo pristupačniji drugoj osobi. Za svečane prilike nudimo Vam haljinu INA, u opuštenim prilikama majicu NATALI, a u poslovnim prilikama čipku s cvjetnim uzorkom na bluzi ZLATICA.

Cvjetni uzorak Srnec Style

PRUGE KOJE IZDUŽUJU LINIJU TIJELA

Kao i točkasti uzorak, prugasti, također, ima svoje razine. Ovdje nećemo govoriti o mornarskom prugastom uzorku, već o debljim vertikalnim linijama koje će Vam izdužiti tijelo. Slijeva na haljini SILA II vide se crne linije sa strane koje će istaknuti struk te ga suziti. Na preostale dvije haljine u sredini se nalaze linije koje imaju istu funkciju. Njih možete naći pod imenima NEVA, NEVA II i LORENA.

Prugasti uzorak Srnec Style

Sve odjevne predmete koji su navedeni u članku možete pronaći u našoj Internet trgovini klikom na link.