Srnec Style

Nepogrešive modne kombinacije iz kolekcije proljeće/ljeto 2016.

19 veljače, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Vjerujemo da je svakoj ženi poznat osjećaj da pri ormaru punom odjeće jednostavno nemate i ne znate što obući. Žena u svakoj prilici želi izgledati profinjeno i moderno. Želimo Vam dati nekoliko savjeta te pokazati koje su modne kombinacije iz naše nove kolekcije proljeće/ljeto 2016. poželjne u svakodnevnim prilikama.

Za šetnju gradom ili parkom, kavu s prijateljicom te u popodnevnim ili večernjim druženjima nećete pogriješiti s majicom ili tunikom u šarenijoj varijanti. Primjer za tunike su IVANKA i NADICA koje će vas podići, ako ih u donjem dijelu kombinirate s jednobojnim dugim ili ¾ hlačama. Majice koje možete kombinirati uz hlače, ali i suknju, su NATALI, DINELA i RAVELA.

Tunike IVANKA i NADICA

Suvremenoj je ženi bitno ostati u toku s modom i odijevati se sukladno vremenu u kojem se nalazimo i u što kvalitetniju odjeću. Proizvodi koje vam nudimo ne otkrivaju ni previše ni premalo te su namijenjeni za to da ženi naglase prednosti, a sakriju nedostatke.

Vrlo zanimljiv komad odjeće koji, također, možete lijepo kombinirati uz jednobojne hlače ili suknju je bluza. Ove sezone posebno smo se posvetili dizajniranju bluza koje će vam podići svaku jednobojnu kombinaciju. Bluze HELENU, IVNU, SLAVKU i STANIJU nudimo vam u više varijanti. Ukoliko imate hlače i sako u jednobojnoj varijati, sa šarenom bluzom ispod jakne i jednobojnim te jednostavnim nakitom izgledat ćete elegantno i profinjeno te spremni za izlazak. Za naše dame koje preferiraju crnu čipku kreirali smo bluze IMELDU i SELENU.

Bluze IVNA, HELENA i SLAVKA

Ukoliko najčešće kupujete jednobojne odjevne predmete poput majica, hlača, tunika i suknja, i za vas imamo rješenje kako da osvježite svoj ormar i uvedete živost u svoje odjevne kombinacije. Potreban vam je samo sako u svjetlijoj boji koji svojim dezenom privlači poglede i koji vrlo lako možete kombinirati s gotovo svim bojama. To su sakoi MODENA II, MODENA IV te sako MAURA. Jednobojni sakoi koje možete pronaći u našoj novoj kolekciji su LEONIDA, VIOLA, MADLENA i TEREZA.

Sakoi MAURA, MADLENA i MODENA II

U proljetno i ljetno doba poželjno je nositi vedrije, svjetlije boje te odjevne kombinacije koje odišu pozitivnim. Sve navedene modne kombinacije koje u sebi sadrže šareniji odjevni predmet, nemojte kombinirati s prenaglašenim nakitom. Torbama, cipelama, maramom možete, također, doprinjeti da podignete svoju odjevnu kombinaciju.

Kako biste imali pregled svih modela koji su navedeni u tekstu, kliknite na link te odaberite proizvod koji Vas zanima!