Srnec Style

Iskoristite popust pri kupnji putem web trgovine!

20 travnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Naše vjerne online kupce po prvi puta nagradili smo kuponima s popustima koje će moći iskoristiti pri sljedećoj kupovini postupkom koji je opisan u članku „Srnec Style nagrađuje svoje vjerne kupce“. S obzirom na potrošeni iznos u mjesecu ožujku, podijelili smo našim online kupcima jedan od tri kupona koje će moći iskoristiti pri jednoj kupnji u travnju, no mogućnost kupovine dobivenim kuponom je i dulja. Ponudili smo Vam kupone od 5%, 10% i 15%. Što ste veći iznos u web trgovini potrošili, to ste veći popust dobili za kupovinu u mjesecu travnju.

Za mjesec travanj kupon s popustom od 5% dobile su 22 osobe, kupon s popustom od 10% dobile su 23 osobe te kupon s popustom od 15% dobilo je 9 osoba.

No, ova ponuda ne vrijedi samo u mjesecu ožujku, već i u travnju.

Ukoliko u mjesecu travnju ostvarite određeni iznos, primjerice do 300,00 kuna, u svibnju Vam poklanjamo popust od 5% pri jednoj kupovini. Ostvarite li u travnju iznos od 301,00 do 700,00 kuna, u svibnju dobivate popust od 10% na cjelokupnu kupovinu. I za sve iznose veće od 701,00 kune, u svibnju Vam na cjelokupnu košaricu u web trgovini poklanjamo popust od 15%.

Prednosti kupovine putem web trgovine su mnoge, no najvažnije su da ne morate napuštati svoj dom i da štedite svoje vrijeme, a istovremeno našu cjelokupnu ponudu artikala možete pogledati u nekoliko klikova s obzirom na ono što Vas zanima.

Iz udobnosti svojeg kauča i topline svoje dekice pregledavate, kupujete, a jednim otvaranjem vrata na zvono poštara dobivate naručeno.

Ukoliko Vam veličina koju ste naveli ne odgovara, nema problema! Šaljemo Vam odgovarajuću!

Ovime Vam nudimo mogućnost kupovine iz udobnosti Vašeg doma uz najbitniju stvar, a to je popust!

Pogledajte našu ponudu i odaberite ono što Vam se sviđa!

 

Vaš Srnec Style