Modno savjetovanje Srnec Style

Modna savjetovanja za kolekciju proljeće/ljeto 2016.

19 travnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

S obzirom na uspješnost i zadovoljstvo naših klijentica na prošlom ciklusu modnih savjetovanja koje smo za Vas organizirali diljem Lijepe naše, odlučili smo to ponoviti. U prošlom ciklusu orijentirali smo se na modne savjete vezane uz kolekciju jesen/zima 2015., no u sljedećem se okrećemo novoj kolekciji koju smo dizajnirali samo za Vas.

U kolekciji proljeće/ljeto 2016. ponudili smo Vam brojne nove modele haljina, tunika, bluza, suknji, sakoeva, majica te hlača.

Želimo Vas pozvati da nam se pridružite u nadolazećim modnim savjetovanjima kako bismo Vam uz pomoć naše modne savjetnice pokazali kako pojedine odjevne predmete možete nositi, uz što ih možete kombinirati i u kojim prilikama su najadekvatniji izbor.

Izuzev svega, voljeli bismo Vas upoznati i čuti Vaše komentare i prijedloge vezane uz naše proizvode kako bismo našu uslugu Vama učinili što boljom. U sklopu modnog savjetovanja biti će i vrijeme za razgovor i zakusku.

Ako ste već sudjelovali u nekom od modnih savjetovanja, znate da svakog posjetitelja nagrađujemo poklonom, a kupca još i većim. Ako niste, dođite i uvjerite se sami jer s ovog događaja nikako nećete otići praznih ruku!

Kako biste znali u kojem se gradu kada nalazimo, pratite nas na našoj web stranici pod rubrikom “Modno savjetovanje”.

Nikako nemojte propustiti ovaj događaj jer će za Vas, kao i za nas, biti vrijedno iskustvo!