Srnec Style Modni savjeti

Modni savjeti: Haljina Mila

10 ožujka, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Nova kolekcija proljeće/ljeto 2017. prepuna je odjevnih predmeta koji se mogu kombinirati s modnim dodacima te koje možete nositi u zaista različitim prilikama! Modni savjeti su naš doprinos vama kako bismo vam ovogodišnju kolekciju mogli što više približiti!

Donosimo vam nekoliko savjeta kako nositi haljinu MILA iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2017.
 
Prva kombinacija: Modni dodaci koje smo koristili su remen i ogrlica na kojoj prevladava bijela boja. Zbog crne pozadine haljine, odlučili smo se za bijeli remen kako bismo još više istaknuli bijelu boju. Što se tiče nakita, odlučili smo se za bijelu ljetnu ogrlicu kako bi cijela odjevna kombinacija bila elegantna, svečana i moderna.
Haljina MILA Srnec Style Modni savjeti
 

Druga kombinacija: Tražite li odjevne predmete koje ćete moći odjenuti više puta u različitim prilikama? Ovo je kombinacija za vas! Sako DOMENIKA u bijeloj varijanti može se kombinirati uz mnoge druge haljine ili odjenuti u poslovnim prilikama.

Haljina MILA Srnec Style Modni savjeti
 

Treća kombinacija: Kombinacijom crne, bijele i crvene nećete pogriješiti u svečanim prilikama. Crno-bijela haljina i crveni modni dodaci unose vedrinu u vaše okruženje, izazivaju zanimanje za vaš modni ukus  i privlače poglede u najboljem mogućem smislu riječi! Crveni sako DOMENIKA znatno podiže vašu odjevnu kombinaciju.

Haljina MILA Srnec Style Modni savjeti
U svojim modnim odabirima i kombinacijama budite odvažni. Odijenite nešto što će biti zanimljivo. Kombinirajte više skladnih boja, osvježite svoj ormar te ga pripremite za proljeće i ljeto koje nam dolazi!! 

Artikle koje smo koristili u prikazanim kombinacijama su haljina MILA  i sako DOMENIKA u bijeloj i crvenoj varijanti.

Kako biste više saznali o njima, kliknite na njihova imena.

Ove artikle možete pronaći u našim Prodajnim mjestima ili naručiti putem Web trgovine.

Donosimo vam još mnogo modnih savjeta!

Pratite nas!

Vaš Srnec Style