Mornarski styling za ljeto Srnec Style

Mornarski uzorci za ljeto 2017.

6 lipnja, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Moderni odjevni predmeti mornarskog uzorka i ove se godine nalaze u našem asortimanu kolekcije za proljeće i ljeto 2017. Kreirani su s posebnom pažnjom te naglaskom na detalje u plavoj, bijeloj i crvenoj boji.

Nemojte propustiti da se ove sezone u vašoj kolekciji ne pronađe barem jedan odjevni predmet mornarskog uzorka kojeg ćete nositi u šetnji uz more ili u gradu, na kavu s prijateljicama ili na posao (ako vam posao to dopušta).

Majice plave tkanine s bijelim prugama te crvenim detaljima čine vašu odjevnu kombinaciju zanimljivom i kreativnom. Uz to dodajte hlače ili suknju u jednoj od tih boja i spremni ste za izlazak!

Majice DIENA i JELENA mogu se kombinirati s crvenim, tamnoplavim i bijelim hlačama te modnim dodacima u tim bojama. Budite kreativni u stvaranju modnih kombinacija. Majice su trenutno na popustu od 30%!
Kliknite na fotografiju i pogledajte majice!

Mornarski uzorak Srnec Style

Hlače JAGODA nudimo vam u prikazanim bojama, crvenoj i tamnoplavoj. Lako se mogu kombinirati s majicama, bluzama ili tunikama te doprinose vašem modnom izričaju! Nudimo vam ih u svim veličinama od 38 do 50!

Ljetna kombinacija tunike ASTRA i hlača JAGODA možete nositi u zaista različitim prilikama.
Tuniku ASTRA trenutno vam nudimo na popustu od 30%! Kliknite na fotografiju za više informacija!

Mornarski uzorak Srnec Style

Mornarska haljina TEUTA s plavo-bijelim uzorkom i crvenim detaljima odličan je odabir za ljeto!!
Haljina TEUTA također je dostupna po sniženoj cijeni od 30%! Kliknite na fotografiju i pogledajte ju u našoj web trgovini.

Mornarski uzorak Srnec Style

Također vam želimo prikazati haljine GRETA u plavoj i crnoj varijanti koje vam isto tako nudimo po 30% nižoj cijeni! Kliknite na fotografiju kako biste saznali detalje.

Točkasti ljetni uzorak Srnec Style

 

Ovog ljeta uz nas zablistajte u svim ljetnim prilikama!

Vaš Srnec Style