Modno savjetovanje

Modna savjetovanja za kolekciju jesen/zima 2016./17.

3 studenoga, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

S obzirom na zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije naših dama koje su sudjelovale u modnim savjetovanjima za prošle dvije kolekcije, odlučili smo modna savjetovanja ponovno organizirati i za novu kolekciju jesen/zima 2016./17. 

Pozivamo vas na modna savjetovanja koja ćemo održati diljem Lijepe naše, a datume i mjesta održavanja možete pratiti na našoj web stranici pod Modna savjetovanja ili Facebook stranici

Održat ćemo ih u Koprivnici, Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Virovitici, Ivanić Gradu, Osijeku i drugim gradovima. Pratite nas!

Dođite po besplatne savjete koje će vam udijeliti naša modna savjetnica te na druženje u ugodnom društvu. Uz to svaku damu darujemo poklonom, a kupca i popustom na ukupan iznos.

Stoga, navratite i nađite nešto za sebe.

Proizvodi koje vam nudimo moderni su danas, a biti će i u budućnosti. Svojom kreativnošću želimo vam omogućiti da se u svojem tijelu i onome što nosite osjećate ugodno i zadovoljno. Naši odjevni predmeti sakrivaju nedostatke, a naglašavaju prednosti.

U novoj kolekciji za vas smo pripremili modele haljina koje su idealne za svečane i romantične prilike, a vedrog su dizajna i uzorka, suknje, majice, hlače koje zaista odgovaraju vašem obliku tijela, veste, jakne i sve ostalo što je potrebno svakoj ženi.

O cvjetnom uzorku pisali smo u članku “Cvjetni uzorci za jesenske dane”. Pogledajte uživo haljine koje smo spomenuli i sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Ukoliko preferirate komplete, detaljnije o njima možete pročitati u članku “Top 5 kompleta iz nove kolekcije jesen/zima 2016./17.” te saznati više i vidjeti koji vas kompleti očekuju u trgovinama u kojima ćemo organizirati modna savjetovanja.

Haljine su naš adut te ih svakako pogledajte i nemojte propustiti da se barem jedna nađe u vašem ormaru jer garantiramo vam da ćete ju obući u više prilika i biti njome zadovoljni. Detaljnije možete pročitati o njima u članku “Srnec Style haljine iz nove kolekcije jesen/zima 2016./17.”.

Ne smijemo zaboraviti na to da nam u ovo doba trebaju i veste, prsluci, sakoi i jakne. O ovoj temi pročitajte detaljnije u članku “Utoplite se uz Srnec Style” te saznajte koji će vas artikli utopliti u hladnim danima.

Na modno savjetovanje povedite i prijateljicu!

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Vaš Srnec Style