Cvjetni uzorci za jesenske dane

27 listopada, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Cvjetni uzorak jedan je od najpopularnijih za proljetne i ljetne kombinacije, no tko kaže da se ne može lijepo nositi i u jesenskim i zimskim razdobljima. Sve što trebate je uzorak koji je lako kombinirati, a primjere vam donosimo u daljnjem tekstu.

Majice s cvjetnim uzorkom koje smo pripremili za vas u novoj kolekciji za jesen/zimu 2016./17. lako se mogu kombinirati uz crne hlače ili suknju. Vrlo su udobne te pogodne za svakodnevno nošenje, ali i za elegantnije prilike. Majica s crnom podlogom i jednobojnim cvjetovima podiže vašu odjevnu kombinaciju ukoliko je nosite uz crne jednobojne hlače. Istaknut ćete se, a cvjetnim uzorkom unijeti pozitivnu energiju u svoje okruženje.

Majice koje vam želimo prezentirati su BOSA, RIJA i KRISTINA. BOSA i KRISTINA vrlo su sličnog dizajna, no lako možete odabrati jeste li tip za plave ili crvene cvjetove. RIJA je majica na kojoj više prevladava crvena nego crna.

Prva slika prikazuje majicu KRISTINA, zatim u sredini je majica BOSA i posljednja je RIJA.

Srnec Style majice

Tunika ARMENIJA hit je među tunikama nove kolekcije za jesen/zimu 2016./17. upravo zbog svojeg uzorka. Pravi jesenski uzorak, kombinacija crne i bijele koja nikad ne izlazi iz mode, a uz osmijeh isijavate vedrinom.

Srnec Style cvjetni uzorak

Haljine ODRI i VIKI vrlo su posebne iz cijele kolekcije haljina upravo zbog svog cvjetnog uzorka te su idealne za svečane i elegantne prilike.

Neke od vječnih kombinacija su crvena i crna i to je haljina ODRI. Vedrog je uzorka, okomitog kroja što znači da svojim krojem izdužuje vašu liniju tijela te vas vizualno suzuje.

Haljina ODRI

Haljina VIKI ima romantičan štih koji zasigurno pristaje svakoj ženi. Bež podloga i nježno ružičasti cvjetovi savršena su kombinacija i idealan odabir za romantične večere, kao i svečane događaje poput vjenčanja i ostalih.

Srnec Style cvjetni uzorak

Dakle, zašto u jesen ne bismo nosili cvjetne uzorke te tako podigli svoju kombinaciju i unijeli vedrinu u svoje okruženje!

Vaš Srnec Style