Srnec Style popust

Srnec Style zimski popust 2017.

18 siječnja, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara

U srcu zimskog perioda godine darujemo vas popustom od 30% na novu kolekciju jesen/zima 2016./17. , kao i na modele iz prošle jesensko-zimske kolekcije. Iskoristite ovu ponudu i zimski popust na novu kolekciju! Pa, krenimo …

Majice iz nove kolekcije na popustu od 30% su KRISTINA, IRIS i MIRTA. (Prođite mišem po fotografiji kako biste vidjeli sniženu cijenu.)

Tunike koje vam nudimo također na 30% popusta su MIRA, KAROLINA i BELMA. (Prođite mišem po fotografiji kako biste vidjeli sniženu cijenu.)

U sljedećem redu nalaze se tunike VLATKA, BILJANA i KATLIN. (Prođite mišem po fotografiji kako biste vidjeli sniženu cijenu.)

Iz nove kolekcije jesen/zima 2016./17. suknja TERA na popustu je od 30%.

Srnec Style suknje

Suknja TERA 181,30 kn

Haljine svečanog karaktera snižene 30% od prvobitne cijene su LIBERA, ODRI II, ADRIJANA. (Prođite mišem po fotografiji kako biste vidjeli sniženu cijenu.)

Iskoristite 30% popusta na crne sakoeve koji su od istog materijala kao i naše crne svečane hlače (FABIJANA, IVA, LORKA i ELA)  te ih možete zajedno nositi kao komplet. Idealni su  za sve poslovne prilike. S lijeva nadesno prikazani su sako AGICA, sako MADLENA i sako VLADIMIRA. (Prođite mišem po fotografiji kako biste vidjeli sniženu cijenu.)

Tople i lake za kombiniranje nudimo vam veste EDITA i RUSTIKA. (Prođite mišem po fotografiji kako biste vidjeli sniženu cijenu.)

Popust na prikazane artikle nudimo vam u svim našim Prodajnim mjestima, no ukoliko tamo nema nekog od prikazanih artikala ili veličine, uvijek ih možete naručiti putem web trgovine.

Na našoj Facebook stranici “Srnec Style” obavještavamo vas o svim novostima poput popusta, novih kolekcija, pokretanja nagradnih igara u kojima možete osvojiti vrijedne poklone te događajima poput modnih savjetovanja, modnih revija i ostalih. Stoga, pratite nas !!

Ovaj popust u Prodajnim mjestima traje do uvođenja nove kolekcije za proljeće/ljeto 2017., odnosno do isteka zaliha u našem web shopu putem kojeg nam se uvijek možete obratiti i naručiti artikl koji vam se sviđa te koji će u što kraćem roku stići na vašu adresu!

 

Srnec Style stoji vam na usluzi