Modno savjetovanje

Modna savjetovanja za kolekciju proljeće/ljeto 2017.

14 lipnja, 2017 Od: Stela Srnec - Nema komentara
Drage naše dame, završili smo s modnim savjetovanjima za kolekciju proljeće/ljeto 2017. Zahvaljujemo se svima vama koje ste nas posjetile i svojim dolaskom uljepšale i uveličale ovaj događaj.
 
Modna savjetovanja održavali smo tijekom cijelog travnja u Zagrebu, a tijekom svibnja u Ivanić Gradu, Slavonskom Brodu, Rijeci, Osijeku, Đakovu, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Karlovcu i Virovitici.
 
Modna savjetovanja popratili smo fotografijama naših dama te se i njima zahvaljujemo na volji i želji za fotografiranjem kako bismo i onima koje nas nisu mogle posjetiti, mogli pokazati kako smo se proveli i koliko smo bili kreativni u stvaranju modnih kombinacija.
 
Također, putem fotografija želimo vam pokazati kako pojedini odjevni predmet stoji na različitim damama u različitim veličinama te pokazati koliko smo zapravo predivni u svojoj različitosti.
 
Nadamo se da vam se svidjela naša kolekcija za proljeće i ljeto 2017. te da ste zadovoljni našom ponudom. Svake godine trudimo se stvarati što kreativnije i posebnije odjevne predmete, ali i one klasične. Želimo da svaka dama od vas pronađe svoj kutak u ovoj kolekciji te da uživate noseći naše odjevne predmete.
 
Na linku niže možete pogledati sve fotografije s modnih savjetovanja na jednom mjestu!
Ako vam se ovo sviđa, posjetite nas ponovno ili po prvi puta na sljedećim modnim savjetovanjima koje ćemo organizirati za kolekciju jesen/zima 2017./18.
Vaš Srnec Style