Srnec Style jesen/zima 2016./17.

Utoplite se uz Srnec Style

18 listopada, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Možemo se složiti da u jesen svi samo tražimo artikle koji će nas ugrijati, a da pritom izgledamo odlično. U ovom članku osvrnuti ćemo se na Srnec Style odjevne predmete koje možete nositi u svakodnevnim prilikama (manje-više za sve vrste djelatnosti kojima se bavite, a u kojima niste obvezni nositi neku vrstu uniforme). Što je to što se može nositi svaki dan, a u čemu izgledate profinjeno. Želimo vam dati nekoliko savjeta i prijedloga kako što nositi.

S obzirom na to da nas zima nije još sasvim dostigla i još uvijek se mogu nositi deblje veste ili tanje jakne umjesto kaputa, želimo vam predstaviti neke odjevne predmete koje smo dizajnirali u kolekciji jesen/zima 2016./17., a koji se prvenstveno odnose na jesen.

EDITA (prva fotografije slijeva) i ELZA (u sredini) su veste koje u svom sastavu sadrže vunu te vam uz majicu dugih rukava ispod nje mogu biti dovoljan izbor u dnevnim ili večernjim šetnjama. RUSTIKA (posljednja fotografija s desne strane) je ukrašena čipkom i vrlo je modernog dizajna. Sva tri modela vrlo se lako mogu kombinirati uz crne, smeđe ili sive hlače.

Veste Srnec Style

Prsluci su isto tako zanimljiv odjevni predmet koji smo ove sezone odlučili napraviti u bojama u kojima ih je vrlo lako kombinirati, a to su crna, smeđa i siva. Ukoliko smatrate da tamne boje nisu vaš stil, svoju odjevnu kombinaciju vrlo lako možete probuditi majicom u vedrijoj boji ispod prsluka. Na taj način kontrolirate svoj outfit i prednost ovih prsluka je u tome da ih zaista možete kombinirati s bilo kojom bojom.

Na lijevoj slici prikazan je prsluk GRACIJELA, a na desnoj MANI.

Prsluci za jesen Srnec Style

Za nešto poslovniji look želimo vam ponuditi artikle u smeđoj, sivoj i crnoj boji kojima je isto tako prednost to što ih možete kombinirati uz marame ili šalove s uzorkom te tako podići svoju odjevnu kombinaciju. Primjer takvih artikala su VANESA, RADMILA, RADMILA II i TINA o kojima smo već pisali u članku “Top 5 kompleta iz nove kolekcije jesen/zima 2016./17.”.

Na lijevoj slici prikazan je sako VANESA uz koji vam kao komplet nudimo i suknju ZOJA, a na desnoj sako TINA.

Sakoi Srnec Style

Sakoevi RADMILA i RADMILA II prikazani su na slici ispod. Kao komplet uz navedene sakoe nudimo vam i pripadajuće suknje DEJA i DEJA II.

Sakoi Srnec Style

Ovu priliku ćemo iskoristiti da vam predstavimo još dva modela jakni, to su MARISTELA i SINDI.

MARISTELA je deblja jakna pogodna već i za hladnije zimske dane koju vam nudimo u tri različite varijate. Karirana siva i dvije kombinacije kao igra smeđim bojama. Pogledajte na slici.

Veste Srnec Style

SINDI je dužna jakna koja asocira na kaput i nudimo vam je u kombinaciji različitih nijansi sive i crne te u kombinaciji bež i smeđe
Veste Srnec Style

Za zimu koja nam tek dolazi pripremili smo kapute LISA i KAREN oba u crnoj boji, no ukrašena raznim detaljima. Pogledajte ih na slici ispod.

Kaputi Srnec Style

Odjevni predmeti za jesen i zimu stvoreni su od kvalitetnog i ugodnog materijala, a dizajnirani u bojama koje je vrlo lako kombinirati s ostalima i ukrašeni detaljima koji dodatno pridaju izgledu svake veste, prsluka ili jakne.

I zato, utoplite se uz Srnec Style!

[et_bloom_locked optin_id=”optin_9″] Jesen zima 2016 17 [/et_bloom_locked]