Srnec Style proljeće/ljeto 2016.

Styling za proljeće 2016.

11 ožujka, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Inspirirani znakovima proljeća, sunčanim danima te našim zadovoljnim damama, osmislili smo kolekciju i kreirali modele koji će Vas podići i kojima ćete zračiti vedrinom svima oko sebe. Cvjetni uzorci, vedre boje, šarenilo kao i jednobojni modeli sa značajnim detaljima upravo su ono što krasi našu novu kolekciju za proljeće/ljeto 2016. S našim novim kreacijama svaka će žena naglasiti svoju eleganciju, profinjenost i ženstvenost.

Proljeće nam se bliži i vrijeme je da napravimo pregled svojeg ormara i garderobe te da izbacimo ono što nam ne treba, a dodamo ono što nam je itekako potrebno. Da bi se žena u potpunosti ugodno osjećala u svojem tijelu, ona mora nositi kvalitetnu odjeću i onu koja odgovara njenom stilu odijevanja.

Što bi svaka žena trebala imati u svojem “proljetnom” ormaru?

Haljina

Haljine su neizostavni dio kad su u pitanju proljetni i ljetni dani. Uz suvremenu crnu haljinu, s kojom nikada nećete pogriješiti, u svoj ormar unesite i vedrije boje. U našoj ćete ponudi najčešće pronaći svečane i elegantne haljine, ali i svakodnevne za odlazak na kavu, u grad, šetnju itd.
Na slici se, kao primjer, nalaze haljine DOLORES, KELI, VIOLETA i OKSANA.

Srnec Style proljetne haljine

Cvjetni uzorak

Cvjetni uzorak označava vedrinu i veselje te ste privlačniji drugoj osobi jer zračite pozitivnošću. Više o tome pogledajte klikom na link gdje smo već spomenuli nešto o cvjetnom uzorku i uzorcima koji nikada neće izaći iz mode, a upravo je cvjetni jedan od njih.
Na slici su, kao primjer, prikazani sljedeći modeli: MODENA IV, LUCE i HELENA. 

Srnec Style Modeli s cvjetnim uzorkom

Odgovarajući sako/jakna

Sako, odnosno jakna, ukoliko ste poslovna osoba ili obožavate eleganciju, je nešto što svakako morate imati. Potreban Vam je sako, odnosno jakna, koja će Vam pristajati uz svake klasične crne hlače koje su simbol profinjenosti, poslovnosti i elegancije, a čiju ćete kombinaciju oživiti bojom na sakou/jakni.
Na slici se nalaze sakoi MAURA, MODENA III i ALISA. U ponudi imamo jednobojne sakoe i one s uzorkom. Odaberite one koji Vam se više sviđaju i odgovaraju Vašem stilu odijevanja.

Srnec Style sako/jakna

Svečane hlače

Kvalitetne svečane hlače su definitivno „must have“ svake dame. Pronađite svoj model u našoj internet trgovini, držite se određene veličine i nikada više nećete muku mučiti s pronalaskom pravog i odgovarajućeg modela.
Na slici su prikazani modeli hlača koje možete pronaći pod imenom LORKA, RANKA i IVA.

Srnec Style svečane hlače

 

Osim odjevnih predmeta u proljetno i ljetno razdoblje mogli biste unijeti svevremenske torbe, ogrlice, cipele te staviti svjetle boje make up-a koje će odgovarati većini Vaših odjevnih kombinacija. Odjeća ne čini čovjeka, no opće je poznato da su osobe koje preferiraju vedrije odjevne predmete pristupačnije i lakše ih se zamijećuje. Nosite ono u čemu se osjećate najugodnije i dajte si oduška pri kombiniranju i stvaranju Vašeg proljetnog outfita.

Proljeće je vrijeme šarenila i vedrine, stoga, budite kreativni!

Sve spomenute artikle možete pronaći u našoj internet trgovini, kao i više varijanti svakog artikla.