Nova kolekcija proljeće / ljeto 2015.

Nova kolekcija proljeće / ljeto 2015.

7 svibnja, 2015 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Sezona proljeće / ljeto 2015. više nego ikad miriši na osobnost, ženstvenost i karakter. Istina, mnogi se detalji ponavljaju iz sezone u sezonu, još više žena svake je godine zbunjeno kaosom koji ostaje u ormaru nakon gašenja trendova. Gomilanje nekvalitetne odjeće i krojevi stvoreni za mase po tijelima izgladnjelih manekenki teško mogu imponirati urbanoj i zaposlenoj ženi. Zato nas jako veseli povratak casual sedamdesetih koje dominiraju dizajnerskim kolekcijama i stvorile su lepezu mogućnosti za dizajniranje odjeće koja u ormarima kupaca ostaje duže od jedne sezone.

Na scenu se vraća igra proporcijama, kombinacije jarkih i zagasitih boja, kolaž materijala, prozračne i mekane tkanine. Vječne crno- bijele kombinacije, cvjetni uzorak, neobične interpretacije životinjskih motiva i nezaobilazne pruge, koje iz godine u godinu iznenađuju mjestom apliciranja, imperativ su sezone.

Predviđanja za aktualnu sezonu u koju smo već hrabro zakoračili bila su nepresušan izvor inspiracije, toliki da smo svaki odjevni predmet učinili savršeno jednostavim u svojoj posebnosti. Naša kolekcija prikriva suvišno, a ističe sve vrline žene koja zbog brzog načina života traži odjeću koja oslobađa ( u najmanju ruku ne sputava), a nosiva je od jutra do mraka. Odjeću koja je sposobna transformirati se iz dnevne, poslovne varijante u efektan večernji komad. Moderne i decentne boje i dezeni zadržavaju bezvremenost. S obzirom na kvalitetu izrade, ona još više dolazi do izražaja.

Pronaći odjeću koja jamči izvrsnost kvalitete postaje točka na i uspješnih žena. One kroz svoju garderobu govore svijetu tko su i tko žele biti, a upravo je to i zadaća odjeće… naglasiti karakter. I onu istinsku hrabrost koja se primijeti na prvi pogled. Ista ona koju želimo prenijeti i Vama.