HALJINE ZA SVEČANE PRILIKE IZ KOLEKCIJE ZA PROLJEĆE/LJETO 2019.

2 travnja, 2019 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Pri kreiranju svake nove kolekcije posebnu pozornost dajemo svečanim haljinama, s obzirom da one čine veći dio svake naše kolekcije. Želja nam je da se svaka dama osjeća ugodno u onome što nosi u svečanim prilikama. Ipak, to su prilike kojima svi posvećujemo posebnu pozornost i želimo izgledati ženstveno, elegantno i profinjeno. Stoga Vam, kako inače, tako i u novoj kolekciji za Proljeće/Ljeto 2019. nudimo pregršt haljina u kojima ćete zasigurno zablistati u svečanim prilikama. Naše haljine odlikuje kvaliteta materijala te model i uzorak koji će biti moderan još godinama s čijim odabirom nećete pogriješiti. 

 

Iz NOVE KOLEKCIJE posebno želimo izdvojiti haljine cvjetnih uzoraka među kojima se ističu haljine Filomena (529,00, veličine 40, 42, 48), Antoneta (529,00 kn, veličine 40 – 48) i Teofila (499,00 kn, veličine 42 – 52). Napravljene su od ugodnog materijala te su savršen odabir u svečanim prilikama. Haljine Antoneta i Teofila krojene su u blagi A oblik te će zbog toga posebno pristajati damama nešto jačih bokova.

 

 

Čipka nikada neće izaći iz mode. Zato mi stvaramo haljine u različitim kombinacijama čipke i podstave. Naš novi model čipkaste haljine je haljina Zvonka (519,00 kn, veličine 38 – 48). Ovu haljinu možete pronaći u kombinaciji crne čipke i bordo podstave koja će se još više istaknuti kad je odjenete. Također, dostupna je i u elegantnoj kombinaciji crne čipke i crne podstave što će posebno zanimljivo biti našim damama koje vole crnu eleganciju. Osim u te dvije varijante, haljina Zvonka dostupna je u kombinaciji plave čipke s plavom podstavom koju možete vidjeti niže na fotografiji.

Od čipkastih haljina također želimo istaknuti haljinu Leina (519,00 kn, veličine 40 – 48) koja je posebna po eleganciji koju daje crvena čipka. Nudimo Vam je u kombinaciji crvene čipke s crnom podstavom, kao i u kombinaciji crvene čipke s bež podstavom. 

Posebnu pozornost želimo dati haljini Neda koju naše dame vole od samog njenog ulaska u naša prodajna mjesta. Izrazito elegantna i odličan odabir za razne prilike u proljetnim danima je niže prikazana
haljina Neda
(449,00 kn, veličine 38 – 50).

Haljine za svečane prilike iz nove kolekcije Proljeće/Ljeto 2019. Srnec Style

 

Sve naše modele haljina možete potražiti u našim prodajnim mjestima, no napominjemo da u svakom prodajnom mjestu ne možemo osigurati svaki model u svim navedenim veličinama. Stoga, ako želite, obratite nam se povratno na e-mail ili porukom na društvenim mrežama i naručite haljinu putem WEB SHOPA. Vršimo zamjene, tako da ne morate brinuti ukoliko Vam model ili veličina ne odgovaraju.

Također, pratite naš Facebook profil “Srnec Style”.