Ženstveni boho stil s modelima iz Srnec Style

13 svibnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Modni stil koji slovi za jedan od najvedrijih i najšarenijih u povijesti modnog svijeta poznat je pod nazivom boho, a nastao je za vrijeme boema i hipija. Krase ga cvjetni uzorci, mladenački look i lagani materijal jer je karakterističan za proljetna i ljetna razdoblja. Odiše pozitivnom energijom, slobodom te opuštenošću. Iako ga najviše nosi tinejdžerska ženska populacija i djevojke u dvadesetima, mi ga želimo prilagoditi i ženama u dobi od trideset, četrdeset i više godina, za mršavije i punije te visoke i niske. Želimo da se svatko osjeća ugodno u onome što nosi i da nosi ono što je u skladu s vremenom i dobom u kojem se nalazimo.

Šareni uzorci, vedre boje i osmijeh na licu te pozitivna energija upravo su ono što je potrebno kako biste postigli ovaj stil. Nikada se ne radi samo o odjeći, a o tome najbolje svjedoči tvrdnja da bez osmijeha nikada niste potpuno odijeveni. Proljeće i ljeto vrijeme su za boravak u prirodi, šetnju, piknike, kave s prijateljicama i ostalo. Iskoristite ovo vrijeme za haljine s vedrim uzorcima, svjetle hlače i sve ono što je u suprotnosti od zimskih tamnih boja.

Osim odjevnih predmeta, za postizanje boho stila poželjno je odjevne kombinacije dopuniti i modnim dodacima poput upadljivih ogrlica (naravno, ukoliko one odgovaraju Vašem look-u) vedrih boja, šešira, marama te torbica i cipela.

Krenimo u razgled Srnec Style artikala koji odgovaraju ovom stilu.

Majice s bijelim ili svjetlim detaljima u proljetnim i ljetnim danima umjesto crnih hlača, kombinirajte sa svjetlim ili bijelim hlačama, odnosno suknjom. Tople dane koristite za svjetle boje, a hladne za tamne. Majice DIMITRIJA, NINA, DINELA i RAVELA upravo su takvog karaktera. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style majice

Od majica laganijeg materijala su bluze koje Vam nudimo s cvjetnim uzorcima, kao i u vedrim bojama. Upečatljive su i njima unosite vedrinu u prostor i među ljude s kojima ste okruženi. Svaku od bluza možete naći u više varijanti. Na slici su prikazane bluze SLAVKA, IVNA, STANIJA i STELA. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style bluze

Ono što je vrlo bitno spomenuti kod odijevanja u toplijim danima jest da u što većoj mjeri iskoristite nošenje svjetlijih boja hlača poput bijele i bež. Naravno, crvena i ostale vedre boje vrlo su poželjne. No, lakše je kombinirati svjetlije hlače s puno više različitih odjevnih predmeta. Hlače koje Vam trenutno nudimo su od kepera, dok lan dolazi s početkom ljeta. Na slici su prikazane hlače MALINKA, REGINA, ARDENA i svečane hlače FABIJANA. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style hlače

Nikako uz suknju, ali uz hlače, vrlo su poželjne i tunike u svjetlim i vedrim bojama. Nudimo Vam pregršt modela, no željeli bismo izdvojiti samo neke od njih. To su tunike ONA, DUNJA, ANKONA i DANKA. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style tunike

Nikako ne smijemo zaboraviti suknje u ovom predivnom sunčanom razdoblju koje je pred nama. Želimo Vam pokazati svjetle boje naših modela koje svakako možete kombinirati na različite jednobojne i šarena majice, košulje i topiće. Svečanijeg je karaktera suknja PALMINA, dok su ostale od kepera koji ovisno o kombinaciji s ostalim odjevnim predmetima može biti dio svečanog, ali i opuštenog outfita. Pogledajte sljedeće keper suknje koje Vam isto tako nudimo i u drugim bojama. Na slici su prikazane suknje BRUNA, EMILIJA i ALBINA. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style suknje

Svjetlije ili tamnije hlače ili suknje odlično se mogu kombinirati sa sakoima u šarenom uzorku s jednobojnim odjevnim predmetima. No, jednobojni sakoi podižu modne kombinacije bilo da su u bijeloj ili crvenoj boji. Uz njih lijepo stoje šareniji odjevni predmeti. Na slici su prikazani sakoi MODENA IV, MODENA III, DOMENIKA i MODENA II. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style sakoi/jakne

Haljine s cvjetnim, odnosno proljetnim, uzorkom idealne su u sunčanim i toplim danima. Izdvojili smo samo neke od mnogih. Na slici su prikazane haljine OKSANA, ELEONORA, OTA i NOEMA II. (Klikom na naziv svake od njih možete pogledati više o materijalu, cijeni, boji, veličini i ostalom što Vas zanima)

Srnec Style haljine

Nosite vedre, šarene i svjetlije odjevne predmete, ali više od svega odišite pozitivnošću i radošću u ovim toplim i sunčanim danima koji nas očekuju te što više vremena provodite vani, bilo u gradu na kavi ili u šetnji prirodom. 

Sve spomenute artikle možete pronaći na ovom linku.