Žene i obline

Žene i obline

22 siječnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Žene i obline aktualna su tema koja se provlači kroz područje zdravlja i mode. Nije lako uvijek izgledati savršeno i bez ikakvih nedostataka. Također, nije lako uvijek jesti samo najzdravije i nikad ne poželjeti priuštiti si poneki nezdravi zalogajčić.

U današnjem je vremenu sve više prihvaćeno da žene budu na višim položajima u tvrtkama i ne podcjenjuje ih se kao u prošlosti kada se smatralo da su jedino muškarci stvoreni za takve uloge. Uz posao, žena mora obavljati i ulogu majke. Svaka majka želi odgojiti svoju djecu najbolje što može da ona budu samostalna i spremna za život.

Uz sve ovo, ponekad je jednostavno teško naći vremena za sebe i posvetiti se svojem tijelu. Pod time se misli kuhanje zdrave hrane, iako ona ponekad iziskuje duže vrijeme, redovitom vježbanju, opuštanju i mnogim drugim aktivnostima kojima bi žena mogla smiriti i opustiti svoje tijelo barem jednom ili dva puta tjedno. Moramo iskazati čast izuzecima, ali i dati podršku onima koje to nisu u mogućnosti.

Živimo u doba kada se modni značaj pridaje mršavosti, a one koje su „normalne“ težine i „normalnog“ izgleda naziva debljima. Srnec Style zagovara da je žena koja ima obline, lijepa žena i da je to ono što se može nazivati realnošću u izgledu žena. Iz tog razloga sve ono što proizvodimo i nudimo u svojim kolekcijama jest namijenjeno da se u žena prikriju nedostaci, a naglase prednosti. Prednošću i profinjenošću smatramo kad sa žene odjeća ne visi, već lijepo pristaje.

 

 

U našoj novoj jesensko-zimskoj kolekciji 2015. nudimo Vam modele kojima to možete postići. Modeli naših hlača pristaju ženama s većim i manjim oblinama. Za žene s većim oblinama i širim strukom nudimo hlače REGINA, RANKA, KOSJENKA, IVA te VALENCIJA. Za one s manjim oblinama i užim nogavicama i strukom nudimo elegantne hlače ELA.

Za žene s jačim strukom, u našem asortimanu haljina možete pronaći haljinu GORDANA, MAGDA, NEVA, NEVA II, MATILDA, DARIJA, LORENA, LIBERA i mnoge druge koje su ispod prsiju ravnog kroja i doprinose tome da se pokriju nedostaci oko struka.

Marilyn MonroeJakne MURA, VJERA i EVELIN stvorene su da Vas ugriju i da se nedostaci oko struka uopće ne vide, a vi da ste bezbrižni i osjećate se ugodno u svojoj koži i onome što nosite.

Siječanj je vrijeme kada na sebi još uvijek nosimo radosti Božića i božićnih blagdana, svih kolačića, finih objeda koje smo imali sa svojima bližnjima. U tome nema ništa loše.

Marilyn Monroe rekla je jednom “Imperfection is beauty…” što u prijevodu znači da je nesavršenstvo ljepota. U životu treba uživati i voljeti sebe, ali i brinuti za svoje zdravlje i izgled.