Odjeća za prijelazno razdoblje

5 veljače, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Početak je drugog mjeseca, a kako su posljednjih godina zime sve kraće i toplije, bližimo se proljeću brže nego ikad prije u povijesti. Odjeća koju smo nosili zimi više nije idealna i treba nam nešto drugo, nešto novo. U zimskoj nam je odjeći prevruće, a u proljetnoj prehladno. Postavlja se pitanje što obući u ovakvom prijelaznom razdoblju. Treba nam nešto što će nas lagano grijati, a najbolji izbor za to je pletena odjeća i ona s određenim postotkom vune.

Živimo u doba kada se u trgovinama nude te kada su dizajneri posebno zaposleni oko osmišljavanja modela za prijelazna razdoblja. Pa, iskoristimo to najbolje što možemo!

Za ovakve su prilike najbolji izbor veste u gornjem dijelu, a hlače od pamuka ili kepera u donjem dijelu. Kako žene u svojoj zrelijoj dobi najčešće biraju jednobojne hlače, tada je u zimskom razdoblju najbolje birati tamnije boje, dok su svjetlije rezervirane za ljeto. Naravno, u donji dio vrlo su poželjan izbor i suknje, bilo duge bilo kratke.

Stoga, poigrajte se u gornjem dijelu kako bi razbili monotoniju crne, smeđe ili tamnije nijanse plave boje u donjem dijelu. Za to Vam predlažemo veste u raznim vedrijim bojama poput narančaste ili crvene, iako su dobar izbor i nijanse zelene, sive ili smeđe.

Također, haljine su odličan izbor u ovakvim prilikama. Haljina punijeg materijala ugrijat će Vas isto kao i vesta ili tanja jakna.

U našoj zimskoj kolekciji iz 2015. želimo Vam ponuditi nekoliko proizvoda koji bi idealno odgovarali ovakvim uvjetima prijelaznog razdoblja bilo da se radi o prijelazu iz zime u proljeće ili o prijelazu iz ljeta u jesen. Uz sve to, biti ćete odjeveni moderno i ove ćete komade odjeće moći nositi u raznim kombinacijama!

Ovom Vam prilikom posebno želimo ukazati pozornost na haljinu DARIJA koja je u ponudi samo u sivoj varijanti  i MATILDA koju možete pronaći u sivoj i smeđoj boji.

Haljine SrnecStyle

Svu našu ponudu haljina možete pogledati klikom na link.

Veste idealne za ovo razdoblje možete pronaći pod imenima HELGA, AGATA, LAMIJA te mnogim drugim.

Veste SrnecStyle

Svu našu ponudu vesta možete pogledati klikom na link.