Zimski kaputi Srnec Style nagradna igra

Zimski kaputi – Predbožićna nagradna igra

20 prosinca, 2015 Od: Stela Srnec - 8 komentara

Predbožićno vrijeme je vrijeme koje nas podsjeća na ulice i parkove ukrašene božićnim lampicama koje nam stvaraju poseban ugođaj kad šećemo s najmilijima i pijemo kuhano vino ili jedemo kestene. Također, to je vrijeme kad posebno osjećamo toplinu doma i kad je obitelj na okupu. Palimo svjećice na adventskim vijencima, pečemo razne božićne kolačiće i dekoriramo ih s najšarenijim dodacima.

U takvim trenucima želimo uživati, a to nije moguće bez tople odjeće. Topla odjeća čini sav taj doživljaj ljepšim i ugodnijim jer jedino je hladnoća ono na što obraćamo pažnju ukoliko nismo adekvatno odjeveni. Kako bismo bili spremni za zimu u ormar je potrebno unijeti tople majice, veste, prsluke, a ono najvažnije su jakne i kaputi.

Za adekvatno odjevanje ženski zimski kaput mora biti funkcionalno i estetski prilagođen ženi koja prati modne trendove i nosi kvalitetno.

U našoj jesensko-zimskoj kolekciji 2015./2016. godine nudimo Vam više različitih modela kaputa koji su stvoreni za svaku suvremenu ženu. Uz klasične duge kapute, nudimo Vam i kraće kapute kombinirane s različitim vrstama materijala.

 

3 zimska kaputa nagradna igra

 

Ne smije se zaboraviti na tople prsluke i veste koje se mogu odjenuti ispod jakne ili kaputa. Veste kratkih ili ¾ rukava lako možete kombinirati s jednobojnim ili šarenim majicama koje, također, možete pronaći u našoj kolekciji jesen-zima 2015./2016.

Kao prijedlog dugog klasičnog kaputa koji ćete lako kombinirati s ostatkom odjeće jest kaput KAREN, a kraći kaputi koje Vam želimo preporučiti ove zime su kaput FANIKA koji je ukrašen kožnim umecima i kaput LUKA koji je ukrašen s raznim drugim dezenima.

Možete ih pogledati u našem web shopu.

SrnecStyle je za Vas organizirao nagradnu igru u kojoj možete osvojiti jedan od tri prekrasna ženska kaputa. Sve što morate uraditi da bi osvojili kaput je dati nam Vaše cijenjeno ime i prezime te e-mail.

Pravila za sudjelovanje u SrnecStyle nagradnoj igri pročitajte na sljedećem linku.

 

[contestfriend contest=”13622″]