Zimski kaputi Srnec Style nagradna igra

Zimski kaputi – Predbožićna nagradna igra

20 prosinca, 2015 Od: Stela Srnec - 8 komentara

Predbožićno vrijeme je vrijeme koje nas podsjeća na ulice i parkove ukrašene božićnim lampicama koje nam stvaraju poseban ugođaj kad šećemo s najmilijima i pijemo kuhano vino ili jedemo kestene. Također, to je vrijeme kad posebno osjećamo toplinu doma i kad je obitelj na okupu. Palimo svjećice na adventskim vijencima, pečemo razne božićne kolačiće i dekoriramo ih s najšarenijim dodacima.

U takvim trenucima želimo uživati, a to nije moguće bez tople odjeće. Topla odjeća čini sav taj doživljaj ljepšim i ugodnijim jer jedino je hladnoća ono na što obraćamo pažnju ukoliko nismo adekvatno odjeveni. Kako bismo bili spremni za zimu u ormar je potrebno unijeti tople majice, veste, prsluke, a ono najvažnije su jakne i kaputi.

Za adekvatno odjevanje ženski zimski kaput mora biti funkcionalno i estetski prilagođen ženi koja prati modne trendove i nosi kvalitetno.

U našoj jesensko-zimskoj kolekciji 2015./2016. godine nudimo Vam više različitih modela kaputa koji su stvoreni za svaku suvremenu ženu. Uz klasične duge kapute, nudimo Vam i kraće kapute kombinirane s različitim vrstama materijala.

 

3 zimska kaputa nagradna igra

 

Ne smije se zaboraviti na tople prsluke i veste koje se mogu odjenuti ispod jakne ili kaputa. Veste kratkih ili ¾ rukava lako možete kombinirati s jednobojnim ili šarenim majicama koje, također, možete pronaći u našoj kolekciji jesen-zima 2015./2016.

Kao prijedlog dugog klasičnog kaputa koji ćete lako kombinirati s ostatkom odjeće jest kaput KAREN, a kraći kaputi koje Vam želimo preporučiti ove zime su kaput FANIKA koji je ukrašen kožnim umecima i kaput LUKA koji je ukrašen s raznim drugim dezenima.

Možete ih pogledati u našem web shopu.

SrnecStyle je za Vas organizirao nagradnu igru u kojoj možete osvojiti jedan od tri prekrasna ženska kaputa. Sve što morate uraditi da bi osvojili kaput je dati nam Vaše cijenjeno ime i prezime te e-mail.

Pravila za sudjelovanje u SrnecStyle nagradnoj igri pročitajte na sljedećem linku.

 

TrophyIgrajte se s nama i osvojite ženski zimski kaput by SrnecStyle
Vaši ulazi
0
Sveukupno ulaza
209
Preostalo dana
Završila

Tvrtka SrnecStyle povodom novogodišnjih blagdana i praznika organizirala je nagradnu igru u kojoj možete osvojiti topli zimski kaput. Sve što trebate učiniti je dati nam Vaše ime i prezime i svoj e-mail. Ne brinite i mi mrzimo spam!

Nagradna igra je završila.
close

Contest Rules & Disclaimer

Srnec tekstil pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri » Osvoji ženski zimski kaput! «

1.Opće odredbe

Sljedeća pravila određuju provođenje i sudjelovanje u nagradnoj igri » Osvoji ženski zimski kaput! « (u daljnjem tekstu: Nagradna igra). Organizator nagradne igre: Srnec tekstil.
Svi učesnici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju ove opće uvjete, s njima su upoznati i s pristupom nagradnoj igri se u cijelosti slažu.

2.Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre » Osvoji ženski zimski kaput! «. (u daljnjem tekstu Nagradna igra) je promocija Srnec tekstil usluga i njihovih proizvoda.

3.Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traje od 20.12.2015. do uključujući 27.12.2015. do 24:00, a pobjednici će se objaviti dan kasnije na Facebook stranici SrnecStyle. Isti će, također, biti obaviješteni putem emaila.

4.Sudionici

Sudionici nagradne igre mogu biti svi! Bez obzira na boju kože, dob, vjeru, spol ili političko opredjeljenje.

5.Način sudjelovanja

Sudionici nagradne igre sudjeluju tako što na web stranici tvrtke Srnec tekstila na dnu članka unesu svoje ime, prezime i email adresu. Nakon unosa otvoriti će se opcija za dijeljenje po društvenim mrežama, a dobiti će se i jedinstveni link koji je moguće zatim podijeliti i kroz dodatne kanale. Za dijeljenje na svaku od pet društvenih mreža dobiva se po jedan bod, ali i za svakog novog učesnika kroz jedinstveni link. Osoba s najviše ulaza/bodova osvojiti će prvu nagradu. Osoba druga po redu s drugim najvišim zbrojem unosa/bodova dobiti će drugu nagradu, a treća osoba na listi prema broju skupljenih unosa/bodova osvojiti će treću nagradu.

6.Nagrade i tržišne vrijednosti nagrada
U ovoj nagradnoj igri podijeliti ćemo tri ženska zimska kaputa u ukupnoj vrijednosti od 2.547,00 kuna.
Biti će podijeljene tri nagrade za tri pobjednika. Prva nagrada biti će ženski kaput KAREN u vrijednosti od 849,00kn. Druga nagrada biti će ženski kaput LUKA u vrijednosti od 849,00kn i treća nagrada biti će ženski kaput FANIKA, također, u vrijednosti od 849,00kn.

7.Izvlačenje nagrada i informiranje o dobitniku/ci

Nagradna igra završava 27.12.2015. točno u ponoć. Pobjednici, tri osobe s najvećim brojem skupljenih bodova/ulaza, biti će obavješteni o dobitku putem e-maila, a sretni će se dobitnici, također, objaviti i na Facebook stranici tvrtke Srnec tekstil (https://www.facebook.com/SrnecStyle/?ref=hl).

8.Dodjela nagrade

Nagrade će pobjednicima biti uručene u tjednu nakon završetka nagradne igre u poštanskom obliku.
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Čakovec, 20.12.2015.
Srnec tekstil

Ograničenje odgovornosti

SrnecStyle ne preuzima nikakvu odgovornost za:
- (ne)funkcioniranje društvenih mreža ili elektronske pošte,
- sve ostale aktivnosti na internetskim mrežama,
- bilo koje posljedice koje bi sudionik mogao pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnoj igri ili nagradnom izvlačenju,
- nedostavljene pošiljke sa nagradama radi krivog maila, punog inboxa ili sličnih problema s emailom,
- bilo koje posljedice prilikom korištenja nagrada.

Zaštita osobnih podataka

Sudionici nagradne igre izričito su suglasni da organizator nagradne igre ( SrnecStyle ) može koristiti njihove osobne podatke, koje sudionici daju u okviru sudjelovanja u nagradnoj igri, za potrebe ove nagradne igre. Sa sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik se ujedno slaže da će SrnecStyle tvrtci dozvoliti korištenje svojih osobnih podataka ( ime, prezime i email ), u svrhu obavještavanja o akcijama, novim proizvodima, nagradnim igrama i drugim promotivnim aktivnostima s mogućnošću odjave. U vrijeme upravljanja osobnih podataka, pojedinac ima mogućnost uvida i ažuriranja podataka u bazi podataka. SrnecStyle se obavezuje da podatke neće posredovati ili prodati trećim osobama.

Ostale odredbe

Organizator ne odgovara za nepotpune te nepravilne unose u formu. Odluke nagradne igre i sve u vezi s nagradnom igrom i pravilima povezanih s njom su konačna i vrijede za sve sudionike. U primjeru bilo kakvog spora ili nejasnoća vrijede ova pravila za primarna u odnosu na sve druge potencijalne objave, bilo u printanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo SrnecStyle.
Također, SrnecStyle zadržava pravo izmjene ovih pravila, prekida nagradne igre ili potpuno zaustavljanje nagradne igre, ako bi to zahtijevali pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O svim potencijalnim izmjenama sudionici će biti obavješteni s objavom na Facebook stranici https://www.facebook.com/SrnecStyle/.

Nagradna igra nije organizirana od strane društva Facebook, isti ne odgovara za nijedne zahtjeve iz nagradne igre. Facebook ne sponzorira i ne upravlja nagradne igre, te je nije posebno odobrio i nije s njom povezan.