Vjenčanje

Elegancija i profinjenost na vjenčanju

29 siječnja, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Vjenčanje je jedno od nekoliko najvažnijih događaja u životu svake osobe. Ono znači odabir partnera za cijeli život. Iako su u centru pozornosti vjenčani par što zbog raskoši vjenčanice što zbog samo događaja, gosti su također jednako važan dio ove ceremonije. Ponekad to može biti slavlje samo za najužu obitelj, a ponekad se može skupiti i više, sto, dvjesto, tristo.

Svi oni žele sjajno izgledati i prikazati se u najboljem svijetlu. Dok su muškarci najviše odjeveni u klasično odijelo, kod žena to ipak nije tako. Samo žene znaju koliko su se namučile pronaći određenu haljinu kakvu su i zamislile da će odijenuti. Nerijetko se dogodi da se na slavlju pojave u skroz drukčijoj odjevnoj kombinaciji od planirane. Od haljine, suknje, sakoa, pa do hlača i košulja postoji mnogo kombinacije koje bi žene mogle obući.

Ukoliko ste kuma ili majka ženjenih pred vama je puno posla. To su žene koje nakon mladenke plijene najviše pažnje i žele izgledati odlično. Zato Vam donosimo nekoliko savjeta što odijenuti na vjenčanje.

Ono što je potrebno obavezno napomenuti jest to da je bijela boja za goste zabranjena. To je boja mladenke i ne želite joj oduzeti tu čast da samo ona taj dan bude u centru pozornosti.

Bilo da ste kuma ili majka djevojke, ne želite biti u bojama koje su mladenci odabrali kao boju vjenčanja. To će na kraju ispasti smiješno, a ne simpatično. Budite originalni i jedinstveni. Za goste ovo pravilo ne vrijedi jer oni vjerojatno ne raspolažu tom informacijom.

Također, nikako ne želite doći u prekratkoj haljini ili suknji. Poglede privlačite profinjenošću i elegancijom, a ne provokacijom.

Svaku jednostavnu ili jednobojnu odjevnu kombinaciju začinite bogatijim nakitom, a bogatiju ili šareniju odjevnu kombinaciju začinite jednostavnijim komadom nakita, a cipele birajte u jednoj od boja koje Vam se pojavljuju na haljini.

Kao što nije ugodno vidjeti kad žene pretjeruju s kratkoćom haljine, isto tako nije lijepo vidjeti kada i u gornjem dijelu otkrivate previše. Dakle, pravilo je vrlo jednostavno: profinjenost i elegancija idealni su stil za svako vjenčanje.

Što se tiče dezena haljine, izbjegavajte životinjski print iz razloga jer djeluje opasno, dok je cvjetni vrlo prihvaćen.

Sve u svemu, prikažite sebe u najboljem svijetlu te odaberite ono u čemu se najbolje osjećate, ali s poštovanjem prema mladencima i gostima. Svadbe su za veselje s mladencima, opuštene razgovore i ples.

Haljine SrnecStyle

U našoj kolekciji možete pronaći četrdesetak modela haljina koje su idealne za ovakve prilike. Osim crnih haljina, da li jednobojnih ili u kombinaciji s čipkom možete pronaći i mnoge druge poput haljina sa slike.

Sve ih možete pogledati klikom na link.