Srnec Style haljine

Budite najbolje odjevena gošća na svadbi

25 svibnja, 2016 Od: Stela Srnec - 3 komentara

Jeste li i Vi jedna od onih koji muku muče s pronalaskom idealne haljine za svadbu Vaše kćeri, sina, prijatelja, prijateljice, rođaka i ostalih Vama bliskima? Imate li problema s pronalaskom veličine ili modela koji odgovara Vašem tipu tijela ili pak jednostavno tražite idealnu haljinu i znate da kad je kupite da je to to i da bolju niste mogli naći.

Nudimo Vam haljine krojene prema suvremenoj ženi koja u svojoj građi ima i prednosti i nedostatke te Vam želimo ponuditi odjevne predmete u kojima ćete se osjećati ugodno.

S obzirom da nam se bliže ljetni mjeseci koji su vrlo privlačni za održavanje svečanosti poput svadba, krstitki i ostalog, želimo Vas darivati s haljinom iz našeg e-kataloga po Vašem izboru.

No, najprije predstavit ćemo Vam haljine iz naše web trgovine koje Vam nudimo kao odličan izbor za odlazak na svečanost.

U haljinama KELI i VERICA istaknut ćete svoju figuru te naglasiti svoje prednosti i sakriti nedostatke. Svojim okomitim krojem haljina KELI izdužuje Vašu liniju, a haljina VERICA linijom kod struka vizualno ga stanjue.Srnec Style haljine

Posebnosti haljina TONKA i DOLORES jest linija u struku koji vizualno Vaše tijelo dijeli da dva dijela te ističe Vašu liniju. Haljinu DOLORES nudimo Vam u dvije prikazane varijante, no haljinu TONKA u čak četiri (bež, crvena, ljubičasta i roza boja).

Srnec Style haljine

Haljine s vedrim uzorcima nikad nisu pogrešan odabir za bilo koju prigodu kojom se nešto slavi. Čak su i poželjan odabir jer njime unosite vedrinu u prostor u kojem se nalazite i među ljude s kojima ste okruženi. Haljine OTA i NOEMA II ne zahtijevaju modne dodatke jer u samom uzorku imaju više boja, pa nije potrebno pretjerivati s modnim dodacima.

Srnec Style haljine

Jednobojne haljine koje zahtijevaju neku vrstu modnog dodatka poput nakita, šarenijih cipela ili bolero s vedrim uzorkom vrlo su poželjan odabir za one dame koje vole izraziti svoju kreativnost na jednostavnoj haljini. Ovakav tip haljina koje Vam nudimo su MONA s kožnim umecima te ELMA u dvije jednobojne varijante.

Srnec Style haljine

Ukoliko niste plesni tip i više preferirate haljine 3/4 rukava u našoj ponudi nudimo Vam modele GORDANA, INA i MAURICIJA. Haljine GORDANA i MAURICIJA nudimo Vam u više varijanti.

Srnec Style haljine

Haljine u zvonolikom obliku veselog su karaktera i, osim što su jednobojne, vrlo se lijepo mogu kombinirati s raznim modnim dodacima kao što su komplet nakita, marama, bolero, cipele s uzorkom i ostalo. Na slici su prikazane haljine VIOLETA i VIOLETA II.

Srnec Style haljine

Za kraj, predstavljamo Vam haljine s ispunjenim gornjim dijelom koje Vašu figuru vizualno dijele na dva dijela, a time  sužuje. Modeli ovog tipa haljina su LADA, ALDENA i LIBERA.

Srnec Style haljine

Sve naše proizvode možete pronaći u web trgovini, a haljine pod katergoriju “haljine“.

[et_bloom_locked optin_id=”optin_7”] naslovna-haljine [/et_bloom_locked]

Pravila nagradne igre u kojoj imate priliku osvojiti haljinu po Vašem izboru su sljedeća:

  1. Ako upravo čitate pravila nagradne igre, pretpostavljamo da ste upoznati s modelima haljina koje Vam i inače nudimo u našoj web trgovini.
  2. Upišite svoju važeću e-maili adresu i preuzmite e-katalog / Infogrfiku s haljinama
  3. Odaberite haljinu koju biste voljeli osvojiti
  4. Ovaj članak preko Srnec Style Facebook stranice podijelite na svoj profil uz postavku Javno/Public Share i uz objavu napišite ime haljine koju ste odabrali

U krug izvlačenja uzlazite samo ako ste ispunili sva četiri koraka.

Nagradna igra započinje u srijedu, 25. svibnja 2016. i traje do utorka, 31. svibnja 2016. do 00:00 sati.

Ovom nagradnom igrom nagrađujemo tri dame koje ćemo odabrati putem slučajnog odabira sa stranice random.org.

Dobitnice ćemo proglasiti u srijedu, 01. lipnja 2016. na našoj Facebook stranici.

Puno sreće svima!

Vaš Srnec Style