Trgovine Srnec Style

Pronađite nas u Zadru i Splitu na novim adresama

15 ožujka, 2016 Od: Stela Srnec - Nema komentara

Srnec tekstil je tvrtka koja se bavi proizvodnjom ženske odjeće na području Međimurske županije, a prodajom na području cijele Hrvatske. Praćenjem modnih trendova, kao i osluškivanjem potreba i želja naših dama, trudimo se u svakoj kolekciji ponuditi Vam što posebnije odjevne predmete. Zadovoljstvo kupaca i kvaliteta vrlo su nam bitni i na tome želimo graditi svoj ugled.

Naše proizvode možete pronaći u prodajnim mjestima koja su navedena na našoj internet stranici pod rubrikom  Prodajna mjesta ili klikom na link:  https://srnectekstil.hr/prodajna-mjesta/.

U ovom Vas članku želimo obavijestiti o uvođenju naših proizvoda u nove dvije trgovine na području Dalmacije, u Zadru i Splitu.

U Zadru naše proizvode možete pronaći u trgovini „April“ na adresi Murvička 1, 23000 Zadar. Također, trgovinu možete kontaktirati na broj telefona 023/ 360-752.

U Splitu naše proizvode možete pronaći u trgovini „Marjan“ na adresi Obrov 4, 21000 Split. Trgovinu možete kontaktirati na dva telefonska broja: 021/ 342-775 i 021/ 355-016

Nadamo se da smo time nekim damama olakšali pristup našim proizvodima i ponudili Vam da naše proizvode pogledate i u tim mjestima uživo, ukoliko ne preferirate kupovinu putem interneta.

Prošle godine započeli smo i s internet trgovinom kako bismo bili dostupniji i onima koji žele kupovati iz udobnosti vlastitog doma, onima koji preferiraju kupnju putem interneta te za one koji nemaju vremena obilaziti trgovine.