Srnec Style nagradna igra

Velika proljetna nagradna igra

26 ožujka, 2016 Od: Stela Srnec - 15 komentara

Ovog tjedna obilježili smo prvi dan proljeća. Iako nam se vrijeme još uvijek nije u potpunosti poklopilo s datumom, možemo polako početi spremati zimsku odjeću i vaditi laganiju i prozračniju. Zimski kaputi, veste, dolčevite više nisu sastavni dio odjevnih kombinacija. Dolazi vrijeme za ¾ rukave, bluze, sakoe, tunike, tanje jakne i suknje. Osim toga, proljeće i ljeto karakteriziraju vedrije boje i šareniji uzorci za razliku od zimskih kad prevladavaju tamnije boje.

Kako biste sve to imali na jednom mjestu, samo za Vas osmislili smo novu kolekciju proljeće/ljeto 2016. u kojoj ćete moći pronaći sve ono što Vam je potrebno kako biste upotpunili svoj proljetni ormar, ali i nadodali neke nove komade odjeće, za neke možda i odvažnije.

Neke su žene naviknute nositi jednobojnu odjeću pod izgovorom da ih uvijek mogu sa svime kombinirati i uklopiti. Nemojte uvijek biti isti i nositi istu odjeću. Odvažite se. Stavite na sebe uzorke i modele za koje znate da ih nikada niste nosili. Istaknite se bojom i uzorkom. Naravno, neka sve bude u mjeri i sa stilom. U našem ćete asortimanu pronaći samo najmodernije modele i uzorke s kojima nećete pogriješiti.

U novoj kolekciji pripremili smo sve što Vam je potrebno za Vaše odjevne kombinacije u proljeće i ljeto, samo morate kliknuti na našu web trgovinu i odabrati artikl koji Vam se sviđa i za koji smatrate da ga možete uklopiti u svoj ormar ili pak odaberite onaj artikl koji će Vam ga osvježiti.

Kako bismo zajedno s Vama proslavili početak proljeća, toplijeg vremena i laganije odjeće, odlučili smo Vas darivati odjevnim predmetom iz naše kolekcije proljeće/ljeto 2016. po Vašem izboru. Što znači da sve što morate napraviti je to da kliknete na link web trgovine iz udobnosti Vašeg doma, proučite naše proizvode i odaberete jedan koji Vam se najviše sviđa ili koji Vam je najpotrebniji. To mogu biti hlače, haljina, bluza, majica, jakna, tunika ili bilo koja druga kategorija odjevnih predmeta.

Nakon što odaberete jedan proizvod, upišite u okvir ispod članka svoje ime, prezime i e-mail adresu.

Ispod članka na našoj Facebook stranici, upišite ime artikla za koji ste se odlučili.

Kako biste mogli sudjelovati u izvlačenju, potrebno je napraviti sve tri navedene stavke (odaberite proizvod; upišite svoje ime, prezime i važeću e-mail adresu u okvir ispod; ispod članka na Facebook stranici Srnec Style pod komentare upišite ime proizvoda na koji ste se odlučili). Pri odabiru, provjerit ćemo jeste li napravili sve što je navedeno i ukoliko ste odabrani, osvojit ćete nagradu.

U ovoj nagradnoj igri proglasit ćemo tri pobjednice slučajnim odabirom putem random.org.

Pravila za sudjelovanje u SrnecStyle nagradnoj igri pročitajte na sljedećem linku.

Igrajte se s nama i osvojite vrijedne nagrade!

 

[contestfriend contest=”17928″]