Srnec Style nagradna igra

Velika proljetna nagradna igra

26 ožujka, 2016 Od: Stela Srnec - 15 komentara

Ovog tjedna obilježili smo prvi dan proljeća. Iako nam se vrijeme još uvijek nije u potpunosti poklopilo s datumom, možemo polako početi spremati zimsku odjeću i vaditi laganiju i prozračniju. Zimski kaputi, veste, dolčevite više nisu sastavni dio odjevnih kombinacija. Dolazi vrijeme za ¾ rukave, bluze, sakoe, tunike, tanje jakne i suknje. Osim toga, proljeće i ljeto karakteriziraju vedrije boje i šareniji uzorci za razliku od zimskih kad prevladavaju tamnije boje.

Kako biste sve to imali na jednom mjestu, samo za Vas osmislili smo novu kolekciju proljeće/ljeto 2016. u kojoj ćete moći pronaći sve ono što Vam je potrebno kako biste upotpunili svoj proljetni ormar, ali i nadodali neke nove komade odjeće, za neke možda i odvažnije.

Neke su žene naviknute nositi jednobojnu odjeću pod izgovorom da ih uvijek mogu sa svime kombinirati i uklopiti. Nemojte uvijek biti isti i nositi istu odjeću. Odvažite se. Stavite na sebe uzorke i modele za koje znate da ih nikada niste nosili. Istaknite se bojom i uzorkom. Naravno, neka sve bude u mjeri i sa stilom. U našem ćete asortimanu pronaći samo najmodernije modele i uzorke s kojima nećete pogriješiti.

U novoj kolekciji pripremili smo sve što Vam je potrebno za Vaše odjevne kombinacije u proljeće i ljeto, samo morate kliknuti na našu web trgovinu i odabrati artikl koji Vam se sviđa i za koji smatrate da ga možete uklopiti u svoj ormar ili pak odaberite onaj artikl koji će Vam ga osvježiti.

Kako bismo zajedno s Vama proslavili početak proljeća, toplijeg vremena i laganije odjeće, odlučili smo Vas darivati odjevnim predmetom iz naše kolekcije proljeće/ljeto 2016. po Vašem izboru. Što znači da sve što morate napraviti je to da kliknete na link web trgovine iz udobnosti Vašeg doma, proučite naše proizvode i odaberete jedan koji Vam se najviše sviđa ili koji Vam je najpotrebniji. To mogu biti hlače, haljina, bluza, majica, jakna, tunika ili bilo koja druga kategorija odjevnih predmeta.

Nakon što odaberete jedan proizvod, upišite u okvir ispod članka svoje ime, prezime i e-mail adresu.

Ispod članka na našoj Facebook stranici, upišite ime artikla za koji ste se odlučili.

Kako biste mogli sudjelovati u izvlačenju, potrebno je napraviti sve tri navedene stavke (odaberite proizvod; upišite svoje ime, prezime i važeću e-mail adresu u okvir ispod; ispod članka na Facebook stranici Srnec Style pod komentare upišite ime proizvoda na koji ste se odlučili). Pri odabiru, provjerit ćemo jeste li napravili sve što je navedeno i ukoliko ste odabrani, osvojit ćete nagradu.

U ovoj nagradnoj igri proglasit ćemo tri pobjednice slučajnim odabirom putem random.org.

Pravila za sudjelovanje u SrnecStyle nagradnoj igri pročitajte na sljedećem linku.

Igrajte se s nama i osvojite vrijedne nagrade!

 

TrophyVelika proljetna nagradna igra by Srnec Style
Vaši ulazi
0
Sveukupno ulaza
168
Preostalo dana
Završila
Tvrtka SrnecStyle odlučila je ovog proljeća nagraditi svoje vjerne kupce. Stoga smo organizirali nagradnu igru u kojoj možete osvojiti odjevni predmet po Vašem izboru! Sve što trebate učiniti je dati nam Vaše ime, prezime i svoj e-mail te u komentar na Facebook stranici Srnec Style ispod objave napisati za koji ste se odjevni predmet odlučili! Ne brinite i mi mrzimo spam!
Nagradna igra je završila.
close

Contest Rules & Disclaimer

Srnec tekstil pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri » Velika proljetna nagradna igra«

1.Opće odredbe

Sljedeća pravila određuju provođenje i sudjelovanje u nagradnoj igri »Velika proljetna nagradna igra«
(u daljnjem tekstu: Nagradna igra). Organizator nagradne igre: Srnec tekstil.
Svi učesnici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju ove opće uvjete, s njima su upoznati i s pristupom nagradnoj igri se u cijelosti slažu.

2.Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre »Velika proljetna nagradna igra« (u daljnjem tekstu Nagradna igra) je promocija Srnec tekstil usluga i njihovih proizvoda.

3.Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traje od 26.03.2016. do uključujući 01.04.2016. do 24:00, a pobjednici će se objaviti dan kasnije na Facebook stranici SrnecStyle. Isti će, također, biti obaviješteni putem emaila.

4.Sudionici

Sudionici nagradne igre mogu biti svi! Bez obzira na boju kože, dob, vjeru, spol ili političko opredjeljenje.

5.Način sudjelovanja

Sudionici nagradne igre sudjeluju tako što na web stranici tvrtke Srnec tekstila na dnu članka unesu svoje ime, prezime i email adresu. Nakon unosa otvoriti će se opcija za dijeljenje po društvenim mrežama, a dobiti će se i jedinstveni link koji je moguće zatim podijeliti i kroz dodatne kanale. Također, potrebno je u komentar na Facebook stranici Srnec Style ispod objave ovog članka upisati ime proizvoda na koji se natjecatelj/ica odlučio/la. Za dijeljenje na svaku od pet društvenih mreža dobiva se po jedan bod, ali i za svakog novog učesnika kroz jedinstveni link. Osoba s najviše ulaza/bodova osvojiti će prvu nagradu. Osoba druga po redu s drugim najvišim zbrojem unosa/bodova dobiti će drugu nagradu, a treća osoba na listi prema broju skupljenih unosa/bodova osvojiti će treću nagradu.

6.Nagrade i tržišne vrijednosti nagrada
U ovoj nagradnoj igri podijeliti ćemo tri ženska odjevna predmeta prema želji u maksimalnoj vrijednosti do 2.500,00 kuna.

7.Izvlačenje nagrada i informiranje o dobitniku/ci

Nagradna igra završava 01.04.2016. točno u ponoć. Pobjednici, tri osobe s najvećim brojem skupljenih bodova/ulaza, ali i obaveznim komentarom o željenom odjevnom predmetu na Facebook stranici Srnec Style biti će obavješteni o dobitku putem e-maila, a sretni će se dobitnici, također, objaviti i na Facebook stranici tvrtke Srnec tekstil (https://www.facebook.com/SrnecStyle/?ref=hl).

8.Dodjela nagrade

Nagrade će pobjednicima biti poslane u tjednu nakon završetka nagradne igre u poštanskom obliku.
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Čakovec, 26.03.2016.
Srnec tekstil d.o.o.

Ograničenje odgovornosti

SrnecStyle ne preuzima nikakvu odgovornost za:
- (ne)funkcioniranje društvenih mreža ili elektronske pošte,
- sve ostale aktivnosti na internetskim mrežama,
- bilo koje posljedice koje bi sudionik mogao pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnoj igri ili nagradnom izvlačenju,
- nedostavljene pošiljke sa nagradama radi krivog maila, punog inboxa ili sličnih problema s emailom,
- bilo koje posljedice prilikom korištenja nagrada.

Zaštita osobnih podataka

Sudionici nagradne igre izričito su suglasni da organizator nagradne igre ( SrnecStyle ) može koristiti njihove osobne podatke, koje sudionici daju u okviru sudjelovanja u nagradnoj igri, za potrebe ove nagradne igre. Sa sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik se ujedno slaže da će SrnecStyle tvrtci dozvoliti korištenje svojih osobnih podataka ( ime, prezime i email ), u svrhu obavještavanja o akcijama, novim proizvodima, nagradnim igrama i drugim promotivnim aktivnostima s mogućnošću odjave. U vrijeme upravljanja osobnih podataka, pojedinac ima mogućnost uvida i ažuriranja podataka u bazi podataka. SrnecStyle se obavezuje da podatke neće posredovati ili prodati trećim osobama.

Ostale odredbe

Organizator ne odgovara za nepotpune te nepravilne unose u formu. Odluke nagradne igre i sve u vezi s nagradnom igrom i pravilima povezanih s njom su konačna i vrijede za sve sudionike. U primjeru bilo kakvog spora ili nejasnoća vrijede ova pravila za primarna u odnosu na sve druge potencijalne objave, bilo u printanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo SrnecStyle.
Također, SrnecStyle zadržava pravo izmjene ovih pravila, prekida nagradne igre ili potpuno zaustavljanje nagradne igre, ako bi to zahtijevali pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O svim potencijalnim izmjenama sudionici će biti obavješteni s objavom na Facebook stranici https://www.facebook.com/SrnecStyle/.

Nagradna igra nije organizirana od strane društva Facebook, isti ne odgovara za nijedne zahtjeve iz nagradne igre. Facebook ne sponzorira i ne upravlja nagradne igre, te je nije posebno odobrio i nije s njom povezan.